Ultima oră
VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. FC Argeş şi FC Botoşani joacă în prologul zilei. Şase partide încep de la 16:30 VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. FC Argeş şi FC Botoşani joacă în prologul zilei. Şase partide încep de la 16:30
Veşti bune pentru FCSB. Octavian Popescu ar putea fi recuperat mai repede decât se credea Veşti bune pentru FCSB. Octavian Popescu ar putea fi recuperat mai repede decât se credea
De ce s-au despărţit Simona Halep şi Darren Cahill: „Nu este o surpriză. Nu se mai putea continua în felul acesta” De ce s-au despărţit Simona Halep şi Darren Cahill: „Nu este o surpriză. Nu se mai putea continua în felul acesta”
Suporterii au oprit şi incendiat maşina unui arbitru, în Bosnia-Herţegovina Suporterii au oprit şi incendiat maşina unui arbitru, în Bosnia-Herţegovina
Alertă la Dinamo! Xavi Pascual şi trei handbalişti sunt infectaţi cu Covid şi nu vor putea juca cu PSG Alertă la Dinamo! Xavi Pascual şi trei handbalişti sunt infectaţi cu Covid şi nu vor putea juca cu PSG
BREAKING NEWS |  Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA! BREAKING NEWS | Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA!

Fanii lui Dinamo promit un show de zile mari, la primul meci din acest sezon al echipei de handbal în Liga Campionilor

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 14 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20394486/1/han-fani.jpg

Campioana României la handbal începe joi parcursul în noul sezon al grupelor Ligii Campionilor. Dinamo primeşte vizita celor de la Vive Kielce, de la ora 19:45, în direct pe Look Sport+.

Dinamo a beneficiat de wild-card pentru participarea în competiţie şi a fost repartizată în grupa B, în care favorite sunt PSG şi Barcelona.

Fanii promit o atmosferă incendiară în sală, echipa urmând să fie încurajată de un contingent semnificativ de persoane din peluza ”Cătălin Hîldan”, care au făcut apel la mobilizare generală.

„Avem 400 de bilete pe care le vom împărţi joi, începând cu ora 17:30, la casele de bilete din faţa clubului Dinamo, în primul rând celor care au venit de-a lungul timpului cu noi la handbal. Preţul unui bilet este 10 Lei. Accesul în sală îl vom face pe la intrarea noastră dinspre bazinul descoperit. Avem rezervată toată peluza şi tribuna, ca de obicei. Nu rămâne nimeni afară”, este comunicatul PCH.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele