Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Fanii lui Dinamo vor să schimbe conducerea clubului. Au demarat de urgenţă discuţiile cu antrenorul-om de afaceri care poate salva clubul

Dinamo Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

Anunţul surprinzător venit la Dinamo, plecarea lui Cosmin Contra după meciul cu Viitorul Constanţa din Cupa României, i-a făcut pe suporteri să ia atitudine şi să încerce să salveze ”corabia”. Astfel, potrivit GSP, un grup de fani încearcă să îl readucă la echipă pe antrenorul Mircea Rednic.

Însă nu doar ca antrenor, ci şi ca investitor şi posibilă voce care poate aduce la club mai mulţi oameni cu bani din Belgia. Rednic este membru în DDB, a promis că va aduce mai multe persoane potente financiar, dar şi că vrea să îmbrace trningul şi să se aşeze din nou pe banca tehnică. Mai mult, el este pregătit să bage în conturile clubului şi 500.000 de euro.

Cunoscut ca un dinamovis convins, este de aşteptat ca Mircea Rednic să accepte negocierile, dar oare chiar să vină? Datoriile lui Dinamo sunt mai mari decât în mandatul lui Ionuţ Negoiţă, de ordinul multelor milioane de euro.

Contra îşi ia zborul de la Dinamo

Pablo Cortacero a anunţat, vineri seară, că Dinamo se va despărţi de Cosmin Contra (44 de ani) după meciul de Cupă cu Viitorul, dar şi că are, deja, un acord cu viitorul antrenor.

Lăsat fără funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului din Ştefan cel Mare, Cortacero pare că se răzbună pe Contra şi anunţă că plecarea fostului fundaş dreapta de la Dinamo se va face la dorinţa sa, invocând lipsa de respect a tehnicianului faţă de club: "Cosmin Contra nu va mai continua la Dinamo. Va pleca după meciul de Cupă, cu siguranţă. Îl dau afară nu doar pentru lipsa de loialitate faţă de Pablo Cortacero şi pentru ce a zis, ci şi pentru lipsa de respect faţă de Dinamo. Atitudinea lui şi tot ce a făcut în ultima perioadă au determinat această decizie. Vom rezolva totul curând", a fost limbajul dur folosit de Cortacero, pentru ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele