Ultima oră
Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!” Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi
VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă" VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă"
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor

Fanii nu mai concep ratarea unui nou titlu. ”Noi cerem demisia tuturor dacă nu se ia campionatul. Ce să cauţi la Steaua? Nu ai ce căuta”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20183942/1/fac-fani.jpg

Fanii de la FCSB sunt foarte supăraţi pe conducerea, din cauza faptului că echipa este la un pas să rateze un nou titlu. Gheorghe Mustaţă a anunţat că va cere demisia dacă elevii lui Toni Petrea nu vor încheia pe primul loc.

Ar fi al şaselea sezon consectuvi în care FCSB nu ia campionatul.

„Noi cerem demisia tuturor dacă nu se ia campionatul. Ce să cauţi la Steaua? Nu ai ce căuta. Să aducă domnul Gigi Becali alt staff, alţi conducători, să aducă alţi jucători.

Dar să spui că Rusescu nu a tras cu CFR-ul şi a tras cu Steaua… Asta e…  Nu am auzit exact ce a spus domnul Meme Stoica”,
a explicat Mustaţă, pentru Pro X.

Gheorghe Mustaţă a avut o poziţie dură cu privire la situaţia lui Andrei Vlad. Portarul celor de la FCSB a comis o serie de erori grave în play-off, iar FCSB a pierdut fotoliul de lider în dauna celor de la CFR Cluj.

Liderul galeriri formaţiei din Capitală este de părere că internaţionalul de tineret nu este de nivelul care se cere la FCSB şi este de părere că Straton se va descurca mai bine între buturi.

„Am vorbit cu Florinel Coman şi nu mai poate juca. Sper să aibă aceiaşi atitudine ca la meciul cu CFR. Faptul că au fost nişte greşeli şi e bine că Gigi Becali le-a văzut. Au fost nişte greşeli… Nu vreau să vorbesc despre Vlad, dar nu este portarul potrivit pentru a apăra în play-off. Dacă ajungi să iei un gol aşa. Problema este că la ora actuală stăm foarte prost la nivel de lot, avem accidentări foarte multe.

Noi am vorbit cu Tănase, suntem alături de ei, facem sacrificii. Nu ştiu dacă Straton este portarul care să greşească la ora asta. El ştie să aşeze echipa în teren. Ceea ce a făcut Rusescu este foarte bine, dar am luat golul ăla… Şi Rusescu s-a mirat cum a dat golul ăla”,
a declarat Gheorghe Mustaţă, pentru Pro X.

Portarul Andrei Vlad (22 de ani) a intrat în dizgraţia finanţatorului FCSB, Gigi Becali, după evoluţiile din play-off-ul Ligii 1. Becali a spus că Vlad nu are experienţa necesară pentru a fi titular la FCSB. Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat că portarul ‘roş-albaştrilor’ este o variantă pentru echipa naţională de seniori, la care n-a debutat deocamdată.

În acest sezon, Andrei Vlad a primit 26 de goluri în 37 de meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile. A bifat 19 partide fără gol primit.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele