Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

Fanii pot umple stadioanele din Turcia în luna martie! Anunţul preşedintelui Federaţiei

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 2 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19843831/1/turcia-fani.jpg

Veste bună pentru românii din campionatul Turciei! Fanii ar putea reveni pe stadioane în luna martie, a anunţat preşedintele Federaţiei Turce de Fotbal, Nihat Ozdemir. Cu toate acestea, Turcia este pe locul 7 în lume în privinţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

Ieri, Turcia a raportat peste 12.000 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri a depăsit 2,2 milioane. Peste 21.000 de oameni au murit.

Mai multe ţări (precum Franţa, Anglia) au permis accesul spectatorilor pe stadioane la meciurile de fotbal, dar într-un număr limitat.

"Planul nostru este să permitem accesul spectatorilor pe stadioane în luna martie, dacă situaţia privind pandemia va fi potrivită. Sper că, odată cu apariţia vaccinurilor, vom lăsa în urmă această pandemie. Obiectivul nostru principal este să readucem fanii pe stadioane. Fără fani, frumuseţea fotbalului este redusă, jucătorii nu sunt motivaţi, chiar şi arbitrii au probleme în meciurile fără spectatori.

Am vorbit şi cu deţinătorii de drepturi TV, care vor să continue investiţiile. Vrem să încheiem campionatul pe teren, cu spectatori. Va fi un program comprimat, cu multe meciuri. Până pe 16 mai vrem să încheiem campionatul, întrucât va urma reunirea echipei naţionale, care va participa la Campionatul European", a spus Nihat Ozdemir, citat de publicaţia Cumhuriyet.

Gaziantep, echipa pregătită de către Marius Şumudică, este revelaţia campionatului Turciei, ocupând poziţia a patra în clasament. Gaziantep a pierdut un singur meci în acest sezon.

Meciul Erzurum BB – Gaziantep se joacă azi, de la ora 12:30, în etapa a 16-a.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri