Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Fără bani, dar cu puncte. VIDEO | Hermannstadt - Dinamo 0-2 şi Ionel Gane duce "haita" aproape de play-off

Dinamo Publicat pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19874291/2/dinamo-hermannstadt-02.jpg

Dinamo a obţinut miercuri seară, în direct pe Look Sport, a cincea victorie a sezonului, 2-0 la Mediaş, cu Hermannstadt, rezultat care o apropie la două puncte de ultimul loc de play-off. Fabbrini (29) şi Nemec (32) au rezolvat partida încă din prima repriză, echipa lui Ruben Albes căutând în zadar o replică pe măsură.
 
În ziua în care impresarul său, Florin Manea, a confirmat că e foarte aproape de transferul la CFR Cluj, Diego Fabbrini a fost primul care a lovit la Mediaş. Pe contraatac rapid, după un fault la Nemec, italianul a marcat pentru 1-0 şi i-a făcut meciul mai uşor lui Ionel Gane. La trei minute distanţă, Nemec a trimis în poarta goală o centrare foarte bună a lui Sorescu, iar problema învingătoarei deja nu se mai punea. Asta pentru că Hermannstadt a jucat în nota obişnuită, fără vreo idee ofensivă, iar bâlbâiala din atac a produs doar o ocazie, în minutul 69, când Eşanu a fost nevoit să-l oprească pe Karanovic în poziţie de unu la unu. În minutul 83, Sorescu a pus mingea în vinclu, dar Figueiredo a avut un reflex frumos, prin care a evitat umilinţa.
 
Cu o gură mare de oxigen luată într-o perioadă în care problemele financiare domină clubul, Dinamo stă bine din punct de vedere sportiv: are 19 puncte, ocupă locul al optulea, iar distanţa până la locul şase, ocupat de Chindia, e de doar două puncte.
 
Pentru Ruben Albes, norii demiterii sunt din ce în ce mai aproape. Ibericul ajunge la trei înfrângeri consecutive şi, cu 15 puncte, e penultimul în clasament, la egalitate cu FC Voluntari şi Poli Iaşi.
 
Etapa viitoare, Hermannstadt, cu sau fără Albes pe bancă, înfruntă revelaţia Academica Clinceni, în timp ce Dinamo poate face pasul în play-off cu un succes pe teren propriu în faţa Chindiei Târgovişte.

Hermannstadt - Dinamo 0-2 (Fabbrini 29, Nemec 32), live pe Look Sport

  • Hermannstadt: Figueiredo - Al. Vodă, I. Stoica, Viera (Al Hassan 46) - P. Petrescu (Măţel 74), Dâlbea, Addae - Mayoral (Sîntean 46), Karanovic (Aralica 74), Jo Santos (Buzan 46)
  • Rezerve: I. Pop - Pires, C. Popescu, Scarlatache
  •  
  • Dinamo: M. Eşanu - Sorescu, Bejan, Ehmann, A. Radu - Răuţă, V. Achim,(Blejdea 54)  P. Anton (Gol 82)  - D. Fabbrini, A. Nemec (Borcea 88), A. Bani (Mihaiu 82)
  • Rezerve: Al. Mitrovic - C. Stan, G. Creţu, C. Măgureanu

Minutul 83: Sorescu execută superb o lovitură liberă de la distanţă, dar Figueiredo respinge de la vinclu.


Minutul 68: Mare ocazie a sibienilor. Karanovic scapă singur cu portarul după o pasă a lui Al Hassan, dar Eşanu îşi păstrează calmul, nu se duce pe fentă şi îi fură mingea. Intervenţie excelentă a portarului care are în CV doar o repriză la nivelul primei ligi din România.


Minutul 46: Ruben Albes schimbă încă de la startul reprizei: intră Alhassan, Sîntean şi Buzan, ies Vodă, Jo Santosşi Viera.


Minutul 32: GOL DINAMO! Hermannstadt e şah-mat: Sorescu centrează excelent de pe dreapta, Nemec scapă din marcaj şi înscrie din faţa porţii goale.


Minutul 29: GOL DINAMO! Un contraatac rapid îi prinde pe sibieni descoperiţi, Adrian Cojocaru lasă avantaj inspirat după un fault la Nemec, iar Fabbrini deschide scorul cu o finalizare sigură.


19:00: Start joc la Mediaş.


Sibienii nu sunt însă la prima confruntare din 2021. Ei au mai jucat în restanţa din etapa a 12-a, cu Viitorul, pe care au pierdut-o însă cu 1-2, după ce au condus cu 1-0.

Ambele echipe au probleme în ceea ce priveşte partea financiară. Atât Hermannstadt cât şi Dinamo duc greul de luni bune cu banii, dar există şi alte probleme pe plan sportiv. Ambele sunt în partea inferioară a clasamentului din Casa Liga 1.

Hermannstadt, o singură victorie în ultimele cinci partide din campionat, Dinamo trei 

În ultimele cinci meciuri din campionat, Hermannstadt a obţinut doar o victorie, a făcut un egal şi a pierdut trei partide. De partea cealaltă, Dinamo a înregistrat trei victorii, un egal şi o înfrângere.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele