Ultima oră
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek

Fără şanse! VIDEO | Mircea Lucescu, învins clar de Juventus, scor 2-0: dubla lui Morata a făcut diferenţa în Ucraina

Champions League Publicat pe 20 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19520452/1/a2.jpg


Mircea Lucescu (75 de ani) a început cu o înfrângere faza grupelor sezonului 2020/2021 al Ligii Campionilor: Dinamo Kiev a pierdut, scor 0-1, meciul jucat pe teren propriu contra lui Juventus, golurile partidei purtând semnătura lui Alvaro Morata, în primul minut al reprizei a doua şi în minutul 84.
 
Cu peste zece mii de fani în tribune, care nu s-au sfiit să-i ceară din nou să plece, Mircea Lucescu şi-a început seara oferind imagini frumoase alături de fostul elev Andrea Pirlo. A fost loc de prietenie pe margine, dar nu şi pe teren, unde Chiesa (12) şi Chiellini (14) puteau deschide scorul devreme. Apoi a venit rândul lui Kulusevski (34) să rateze o şansă importantă, pentru ca primele 45 de minute să ofere indicii clare: Dinamo nu este, la acest moment, pregătită să se bată cu o echipă de talia lui Juventus Torino.

Lucescu, înfrânt de Morata în ziua în care a devenit cel mai vârstnic antrenor din Ligă

Măcinat pe flancuri, unde fundaşii săi laterali au făcut faţă cu greu duelurilor cu Chiesa şi Cuadrado, Mircea Lucescu, care a devenit cel mai în vârstă antrenor care stă pe bancă la un meci de Liga Campionilor, a fost luat prin surprindere în startul reprizei a doua. A fost suficientă o combinaţie Chiesa-Ramsey, un şut al lui Kulusevski, o respingere în faţă a lui Bushchan, iar Morata s-a aflat unde trebuie, pentru a împinge mingea în poartă. 
 
Purtaţi de la spate de fani, jucătorii din capitala Ucrainei au ieşit de la cutie, au încercat să ajungă periculos la poarta polonezului Szczeszny, dar calitatea individuală nu le-a permis să-şi creeze ocazii cu adevărat importante. I-a permis, însă, lui Morata (84) să facă 2-0 din pasa lui Cuadrado şi să pună capăt oricăror speculaţii privind câştigătoarea.

 
Dinamo Kiev - Juventus s-a terminat 0-1, iar pentru Il Luce urmează deplasarea din Ungaria, cu Ferencvaros, miercurea viitoare, live pe canalele Look. Primul lider al grupei, Pirlo o va găzdui pe Barcelona, tot miercurea viitoare.

Dinamo Kiev - Juventus 0-2 (Morata 46, 84), live pe Look Sport+

  • Dinamo: Bushchan - Kedziora, Zabarnyi, Mykolenko, Karavaev (Popov 70) - Buyalskyi (Garmash 89), Sydorchuk, Shaparenko - Tsyhankov (Verbic 71), de Pena (G. Rodrigues 60) , Supriaha
  • Juventus: Szczesny - Danilo, Bonucci, Chiellini (Demiral 19) - Chiesa, Betancur (Arthur Melo 79), Rabiot, Cuadrado - Ramsey (Bernadeschi 79) - Morata, Kulusevski (Dybala 56)
 
mail-share icon Email
viewscnt