Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

"Farmecul Giuleştiului" loveşte şi la Buftea! VIDEO | Rapid ratează victoria cu Turris la ultima fază, deşi avea om în plus pe teren! Rapid - Turnu Măgurele 1-1

Liga II Publicat pe 19 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19485834/1/dsc-2177.jpg


Rapid a scăpat printre degete a patra victorie din tot atătea meciuri în Liga 2, după ce Turris-Oltul Turnu Măgurele a egalat în prelungirile meciului, jucând în inferioritate.

Cătălin Hlistei a deschis scorul în minutul 50, după o fază frumoasă în care a combinat cu Goge şi a şutat plasat, iar victoria gazdelor părea sigură 19 minute mai târziu, când Pîrvulescu a fost eliminat după un fault din postură de ultim apărător.

Nu a fost însă de acord Ilie Damaşcan, aflat la debutul în Liga 2. Atacantul venit la Turris de la Petrocub Hînceşti l-a învins pe Drăghia la ultima fază a meciului şi a smuls un punct pentru oaspeţi.

În ciuda remizei, Rapid rămâne lider în Liga 2, cu 10 puncte, cu două mai multe decât a doua clasată, Concordia Chiajna.

  • Rapid - Turris-Oltul Turnu Măgurele 1-1 (Hlistei 50 / Damaşcan 90+3) - LIVE pe Look Plus şi online

Min. 50 GOOOL Rapid! Hlistei primeşte în centrul careului de la Goge şi înscrie cu un şut plasat.

Min. 60 Cătălin Pîrvulescu e eliminat după un fault din postură de ultim apărător.

Min. 90+3 GOOOL Turris Turnu Măgurele! Ilie Damaşcan înscrie la ultima fază a meciului şi smulge un punct pentru echipa sa.


Sub comanda lui Adrian Iencsi, Rapid a început perfect sezonul şi are punctaj maxim după primele trei etape, după ce le-a învins pe Viitorul Târgu Jiu, Pandurii şi CSM Slatina.

Rapid e singura echipă cu 9 puncte din 9 în Liga 2 şi speră să-şi menţină recodrul perfect şi după acest meci.

De cealaltă parte, Turris a început sub aşteptări noul sezon şi are doar 4 puncte, ocupând locul 10 înainte de startul acestei etape.

Rezultate înregistrate în partidele disputate, sâmbătă, în etapa a IV-a a Ligii a II-a:

  • Concordia - Pandurii  4-0
  • CSM Reşiţa - ASU Poli Timişoara  0-0
  • CSM Slatina - Comuna Recea  2-0
  • Farul Constanţa - Gloria Buzău  2-2
  • CS Mioveni - Metaloglobus  0-1
  • Ripensia Timişoara - Aerostar  2-0
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele