Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

Farul, de nerecunoscut în viziunea lui Vasile Miriuţă: "Şi-au pierdut identitatea" | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21518123/1/fc-botosani-fc-farul-constanta-superliga-superbet-08-03-2024-1.jpg

Sepsi Sf Gheorghe şi Farul Constanţa sunt ultimele două echipe care şi-au câştigat prezenţa în play-off-ul Superligii. Sepsi s-a impus la Ploieşti, cu 2-1, în timp ce Farul a făcut 0-0 la Botoşani.

Primul meci în care s-a înscris a fost cel de la Ploieşti, unde Florin Ştefan a deschis scorul în minutul 14, pentru Sepsi. Petrolul a egalat la Ploieşti, în minutul 87, prin Berisha, la pasa lui Işfan, dar covăsnenii au revenit rapid, preluând din nou conducerea, prin Debeljuh.

Vasile Miriuţă: "Farul şi-a pierdut identiatea "

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Vasile Miriuţă a declarat că trupa lui Gheorghe Hagi este de nerecunoscut, atât din prisma jocului, cât şi din cauza faptului că nu au mai produs jucători din propria academie.

"Şi-au pierdut identitatea şi să scoată în fiecare an ceva din academie. Până la urmă, Hagi a zis că ăsta a fost obiectivul, intrarea în play-off. Dar aşa, ca joc, să te domine Botoşaniul de la un capăt la altul...

Botoşaniul e pe ultimul loc, e prima echipă, să zic aşa, retrogradată. Se mai joacă, dar la momentul acutal e prima care retrogradează." , a declarat Vasile Miriuţă, în exclusivitate pentru Prima Sport.

În clasament, FCSB este lider, cu 64 de puncte, CFR Cluj ocupă poziţia secundă, cu 53 de puncte, iar Rapid completează podiumul, cu 52 de puncte. Pe locul 4 se află CS Universitatea Craiova (46 de puncte), locul 5 este ocupat de Sepsi, cu 43 de puncte, în timp ce locurile de play-off au fost completate cu echipa campioană, Farul, pe 6, cu 43 de puncte. Astfel, în play-off-ul ediţiei 2023-2024 s-au calificat echipele care au jucat în această fază şi sezonul trecut. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele