Ultima oră
VIDEO | Campionatul mondial de handbal feminin se vede în direct pe Look Sport. România, misiune dificilă fără Cristina Neagu. Progrmaul transmisiunilor. VIDEO | Campionatul mondial de handbal feminin se vede în direct pe Look Sport. România, misiune dificilă fără Cristina Neagu. Progrmaul transmisiunilor.
Germania a învins surprinzător Marea Britanie şi s-a calificat în semifinalele Cupei Davis
Germania a învins surprinzător Marea Britanie şi s-a calificat în semifinalele Cupei Davis
VIDEO | FC Buzău - FC Voluntari, ora 15:30. Ilfovenii vor să continue parcursul excelent cu o calificare în semifinalele Cupei VIDEO | FC Buzău - FC Voluntari, ora 15:30. Ilfovenii vor să continue parcursul excelent cu o calificare în semifinalele Cupei
VIDEO | Real Madrid – Athletic Bilbao, de la 22:00, în direct pe Look Sport+, Look 4K şi PrimaPlay! Galacticii se pot desprinde în fruntea clasamentului VIDEO | Real Madrid – Athletic Bilbao, de la 22:00, în direct pe Look Sport+, Look 4K şi PrimaPlay! Galacticii se pot desprinde în fruntea clasamentului
VIDEO | Inter – Spezia, de la 19:30, în direct pe Look Sport şi PrimaPlay! Nerazzurii n-au voie să rateze cele trei puncte VIDEO | Inter – Spezia, de la 19:30, în direct pe Look Sport şi PrimaPlay! Nerazzurii n-au voie să rateze cele trei puncte
VIDEO | Poli Timişoara - FC Argeş, ora 18:30, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay. Cupa propune un duel al echipelor de tradiţie VIDEO | Poli Timişoara - FC Argeş, ora 18:30, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay. Cupa propune un duel al echipelor de tradiţie

Farul, ofertă de 200.000 de euro pentru Mateus Criciuma, de la FC Botoşani

FC Botoșani Publicat pe joi, 20:47
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20480922/1/farul-2021-1.jpg

Mateus Criciuma (22 de ani), de la FC Botoşani, i-a atras atenţia lui Gică Hagi, patronul şi antrenorul Farului, care îl vrea în iarnă. Mijlocaşul brazilian a făcut meciuri bune în Casa Liga 1, iar formaţia de la malul mării a şi făcut o ofertă, destul de atipic pentru ea, care aduce jucători experimentaţi fără sume de transfer şi se bazează pe tinerii din academie.

Criciuma a venit în vara lui 2021 la FC Botoşani, din Brazilia, de la Sao Bento, iar de atunci a jucat în 11 meciuri pentru moldoveni şi a marcat un gol. Potrivit PlaySport, Farul a făcut o ofertă de 200.000 de euro, dar Valeriu Iftime a spus nu. Consideră că suma e una mult prea mică.

Hervin Ongenda, şanse aproape zero să mai continue la FC Botoşani! Moldovenii îl pierd gratis

Hervin Ongenda va pleca de la FC Botoşani în vară! Francezul de 26 de ani nu mai rezistă să stea în Casa Liga 1, potrivit patronului moldovenilor Valeriu Iftime, dar pe lângă acest aspect o influenţă asupra mijlocaşului o au agenţii din jurul acestuia.

Deşi Iftime face tot posibilul să îl mai ţină pe Ongenda, acesta pare imposibil de întors din drum, mai ales că i s-a spus, de către anumiţi impresari, că ar avea oferte din ţările care contează cu adevărat în fotbal, din Italia, Franţa şi Germania.

La Hervin e o poveste mai lungă. Îşi termină contractul în vară şi nu cred că mai prelungeşte la Botoşani. E un mare talent, un jucător foarte bun pentru nivelul României, dar trebuie să-şi întărească poziţia asta prin constanţă şi comportament. Poate că nici nu conştientizează ce potenţial are.

I-am şi zis: ”Dacă mai stai un an la mine, devii cel mai bun din Liga 1. Şi apoi pleci unde vrei!”. Dar când ai patru-cinci agenţi care vor să mănânce de pe urma ta şi-ţi propun tot felul de prostii, apar probleme când crezi că te aşteaptă toţi pe tine prin Italia, Franţa, Germania.

Am fost însă descumpănit de impresarii lui Ongenda, care trăgeau de el ca nişte şacali. Sigur, niciunui fotbalist mare n-are cum să-i placă Botoşaniul, dar nici nu vreau să vină aici jucători care să trateze clubul ca pe o haltă. De-aia şi încerc să le creez tuturor confortul fizic şi psihic pentru a face performanţă. Iar Marius reuşeşte să le dea această stare”, a declarat Valeriu Iftime.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele