Ultima oră
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2

Fathi Taher, fostul patron al Rapidului, a decedat la vârsta de 73 de ani!

Rapid Publicat pe 23 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20309659/1/fatih-taher-2.jpg

Fathi Taher, fostul patron al Rapidului, a decedat la vârsta de 73 de ani! Omul de afaceri avea o problemă de sănătate gravă, potrivit ProSport, de câţiva ani. El va fi înmormântat la Amman, în capitala Iordaniei.

Taher era cetăţean iordanian de origine palestiniană şi a început afacerile în ţara noastră încă din momentul în care a venit în România, 1970. Referitor la perioada în care a condus Rapid, el a preluat clubul în 2008, de la George Copos. A luat, la momentul acela, 60% din procentele echipei, devenind astfel principalul finanţator al feroviarilor.

În perioada petrecută la Rapid, potrivit informaţiilor venite după plecarea sa, a cheltuit nu mai puţin de 10 milioane de euro. Anul trecut, conform unor date oficiale, Taher avea o avere estimată în jurul a 350 de milioane de euro.

Am fost plecat din România în vacanţa de iarnă şi, când m-am întors, la începutul anului, am aflat că domnul Copos a scos Rapidul la vânzare. Nu vă imaginaţi că a dat anunţ la ziar, era o informaţie care circula exclusiv în anumite medii.

Colaboratorii mei de la Griro mi-au zis: „De ce să nu-l luăm noi?“, ştiută fiind vechea afinitate între Griro şi Rapid – „Rapidul a plecat de la Griviţa Roşie în 1923. De la această idee a plecat discuţia cu Copos care, o să vă miraţi, m-a contactat el pe mine, după ce indirect i-am comunicat interesul meu şi al Griro pentru Rapid”, povestea Taher depre aspectele legate de cumpărarea Rapidului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele