Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

FC Argeş a fost aproape să transfere un fotbalist de la FCSB. „Am vorbit cu Gigi Becali după foarte mulţi ani”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20002771/1/fcsb.jpg

Jean Vlădoiu, preşedintele celor de la FC Argeş a declarat că la scurt timp după ce a preluat formaţia din Trivale a încercat imprumutul unui jucător de la FCSB.

Este vorba despre Marius Briceag (28 de ani), pentru care fostul fotbalist a insistat la Gigi Becali. Fundaşul a ales în cele din urmă să evolueze pentru FC Voluntari, dar cei de la Argeş la primit sub formă de împrumut pe Cristi Dumitru.

„Am vorbit cu Gigi Becali pentru Briceag după foarte mulţi ani special pentru Briceag! A fost foarte drăguţ şi chiar am mai vorbit de câteva ori de atunci. Am avut mari probleme cu transferurile. Era foarte greu să conving un jucător să vină pe aceeaşi bani ca la Voluntari sau alte echipe care aveau multe puncte în faţa noastră şi chiar am pierdut astfel doi jucători”, a spus Jean Vlădoiu, preşedintele lui FC Argeş, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele