Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

FC Argeş a ratat in extremis calificarea în play-off-ul pentru Conference League. Primarul Piteştiului iese la atac. "O echipă de nerecunoscut"

FC Argeș Publicat de Andrei Ionascu pe 20 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20212254/1/fc-arges.jpg

FC Argeş era calificată în play-off-ul pentru Europa Conference League până în minutul 95 al meciului Viitorul – Astra, în ultima etapă din play-out-ul Ligii 1. Viitorul a câştigat cu 1-0 graţie reuşitei lui Aurelian Chiţu, la ultima fază a meciului, şi merge la barajul pentru noua competiţie europeană. FC Argeş a pierdut cu FC Hermannstadt, scor 1-0, şi a încheiat sezonul pe locul 11.

Primarul Piteştiului, Cristian Gentea, a criticat dur evoluţia echipei în ultimele etape ale sezonului. FC Argeş a încheiat cu 3 eşecuri la rând.

Golgheterul piteştenilor, Cephas Malele (18 reuşite), a refuzat să joace în ultimele meciuri, invocând probleme medicale. Atacantul elveţian refuză să semneze prelungirea contractului cu FC Argeş.

"Ce s-a întâmplat cu FC Argeş în ultimele etape? Asta îl întreb şi eu pe Prepeliţă. Ce se întâmplă? De trei etape, nu suntem în stare să luăm un punct. Noi nu aveam ce să facem mai mult decât am făcut. Am fost tot timpul lângă ei, i-am motivat, le-am dat mesaje, i-am asigurat că sunt alături de ei. O echipă de nerecunoscut!

Unii jucători cred că au alte gânduri, dar nu vor să spună. Ratarea «barajului» doare cel mai tare. Ne-au făcut un «cadou» foarte frumos, mai ales că încep şi zilele Piteştiului. Mă aşteptam la cu totul altceva.

Am încercat să-i ajut pe Prepeliţă şi Ianovschi să-şi creeze un schelet în jurul căruia să formeze viitoarea echipă. N-am reuşit, n-am foarte multe contracte semnate, sunt pretenţii financiare foarte mari după acea serie pe care am avut-o. Din cauza aceasta, nu avem foarte multe contracte semnate până acum. Le-am dat o şansă lui Prepeliţă şi Ianovschi. Sunt foarte supărat, dar asta nu înseamnă că nu mă gândesc să semnez cu ei.

I-am făcut o ofertă pe doi ani de zile lui Malele. Ţin legătura cu impresarii lui din Anglia şi România. Nu am înţeles atitudinea lui aici. I-am făcut un RMN ieri, mi s-a spus că are o încărcătură, nimic grav. Înainte de meciul cu Dinamo, Malele a cerut cârje", a spus Cristian Gentea pentru GSP.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20212254/3/cristian-gentea-fc-arges.jpg

Clasamentul final din play-out-ul Ligii 1:

7) Chindia – 36 puncte

8) UTA – 32 p

9) Gaz Metan – 32 p

10) Viitorul – 32 p

11) FC Argeş – 31 p

12) Dinamo – 31 p

13) Voluntari – 28 p

14) Hermannstadt – 26 p

15) Astra – 24 p

16) Poli Iaşi – 20 p

*La egalitate de puncte, primul criteriu de departajare e cel al rotunjirii după înjumătăţire, iar al doilea e cel al punctelor din sezonul regulat.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele