Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

FC Argeş - Craova, LIVE pe Look Plus, de la 21:00! Penultima clasată înfruntă liderul

Liga I Publicat pe 24 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19492467/1/rps9035.jpg

FC Argeş întâlneşte Craiova în această seară, de la 21:00, într-un meci contând pentru Etapa 5 din Casa Liga 1.

Craiova merge la Piteşti în calitate de lider al Ligii 1, după un start de campionat cu procentaj perfect: patru victorii din tot atâtea partide.

De cealaltă parte, gazdele au parte de un start slab de sezon, mulţi specialişti cotând-o pe FC Argeş cu şanse mari la retrogradare în acest sezon, după ce piteştenii au obţinut un singur punct din 12 posibile.

Piteştenii speră însă să realizeze surpriza şi să spargă gheaţa cu prima victorie după revenirea în Liga 1, motiv pentru care Cristano Bergodi îşi pune jucătorii în gardă.

  • foto:  Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele