Ultima oră
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”

FC Argeş speră să dea lovitura cu Latovlevici şi Fatai. „Aici am văzut că au un lot foarte valoros”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 29 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20410991/1/lat-fat.jpg

FC Argeş a anunţat marţi, transferurile lui Iasmin Latovlevici (35 de ani) şi Kehinde Fatai (31 de ani), doi jucători cu experienţă care vor încerca să-i ajute pe piteşteni în curajoasa încercare de a prinde unul dintre locurile din play-off-ul Ligii 1.

„Este un moment important pentru mine, sper să am continuitate şi pentru obiectivul meu personal. Îmi propun să stăm acolo sus şi eu zic că o să fie bine. Avem un antrenor tânăr, un primar care îşi doreşte un fotbal calitativ. Şi asta a contat în venirea mea la Piteşti. Cu Prepe, din alt punct de vedere. Acum are responsabilităţi mari şi sper să fie bine”, a declarat şi Iasmin Latovlevici, la prezentarea oficială.

Proaspăt revenit după suspendarea de dopaj pe care a primit-o alături de Alexandru Ioniţă şi Takayuki Seto, Fatai şi-a aşternut semnătura pe un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un an, încercând să-şi pună pe picioare, la FC Argeş, o carieră intrată într-un evident con de umbră în ultimii ani.

„Aici am văzut că au un lot foarte valoros. Toată lumea este profesionistă. Am făcut antrenament. În staff sunt oameni care cunosc fotbal. Ce să ai zic? Ne dorim să ajungem cel puţin în primele şase. A fost foarte greu pentru mine, dar mă bucur că totul s-a terminat şi o să revin să face ce-mi place mai mult. Nu mai pot să aştept. Abia aştept să joc. De vineri am voie să joc şi promit să fac ceea ce îmi place să fac. Doamne ajută!”, a spus fotbalistul nigerian.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele