Ultima oră
VIDEO | Nicio echipă de tradiţie din Portugalia nu a reuşit să câştige în prima etapă post-Covid. Guimaraes - Sporting 2-2, în ultima confruntare a zilei. Portarii au greşit lamentabil VIDEO | Nicio echipă de tradiţie din Portugalia nu a reuşit să câştige în prima etapă post-Covid. Guimaraes - Sporting 2-2, în ultima confruntare a zilei. Portarii au greşit lamentabil
Probleme mari la un club important din Premier League. A fost nevoie de un împrumut uriaş Probleme mari la un club important din Premier League. A fost nevoie de un împrumut uriaş
VIDEO | Şansă uriaşă ratată de Benfica de a se desprinde de Porto, după doar un 0-0 acasă cu codaşa Tondela VIDEO | Şansă uriaşă ratată de Benfica de a se desprinde de Porto, după doar un 0-0 acasă cu codaşa Tondela
Mesajul emoţionant de adio al lui Gnohere. ”Am petrecut trei sezoane şi jumătate fantastice la FC Steaua Bucureşti şi m-am bucurat de fiecare minut al şederii mele aici” Mesajul emoţionant de adio al lui Gnohere. ”Am petrecut trei sezoane şi jumătate fantastice la FC Steaua Bucureşti şi m-am bucurat de fiecare minut al şederii mele aici”
Becali, prima declaraţie după ce despărţirea de Gnohere. Cine se află în spatele rezilierii Becali, prima declaraţie după ce despărţirea de Gnohere. Cine se află în spatele rezilierii
NEWS ALERT | Gnohere a părăsit FCSB. Comunicatul clubului NEWS ALERT | Gnohere a părăsit FCSB. Comunicatul clubului

FC Argeş, ultima echipă din play-off care intră în cantonament. Cum vede lupta pentru promovare antrenorul Ionuţ Badea

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 21 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19368260/1/bad.jpg

Echipa piteşteană este ultima care s-a reunit în vederea efectuării testelor pentru Coronavirus şi a intrării în cantonament. Tehnicianul Ionuţ Badea a vorbit despre lupta pentru promovare.

Acesta consideră că nu există nicio favorită certă, mai ales după adoptarea noului sistem, cu play-off şi înjumătăţirea punctelor.

”E o situaţie legată de media mai mult. Tot ceea ce răspunde fiecare echipă dintre cele şase implicate acum la promovare, în acest mini-campionat, au pretenţii la promovare. Nu poate să îmi spună nimeni că cineva o să creadă una e mai slabă decât cealaltă sau mai puternică. Avantajul pe care UTA îl are legat de cele şase puncte e posibil să fie decisiv, dacă vor câştiga primele două meciuri. Dar, dacă nu se va întâmpla acest lucru, calculul hârtiei, pentru că, într-adevăr, sunt echipe mai bune pe hârtie, unele sau altele, nici nu mai are rost să dăm nume, fiind doar cinci partide se poate întâmpla orice. Chiar orice. Nimeni nu poate să fie sigur de primele trei locuri în momentul de faţă.

Că nu se vorbeşte de FC Argeş mai mult, de Turris sau de Mioveni, asta e doar o consecinţă a faptului că Petrolul, Rapid, UTA au mult mai mulţi suporteri, poate, nu ştiu dacă mai mulţi ca FC Argeş, dar decât Turris şi Mioveni cu siguranţă. Şi probabil că în paginile ziarelor sau mediei sunt mai prezente aceste echipe.

După ce echipa Argeşului a suferit o foarte mare modificare, ca număr şi compoziţie, în vară, acum lucrurile s-au mai aşezat. În iarnă s-au făcut doar trei transferuri, avem un pic mai multă omogenitate şi asta presupune şi o fază ofensivă cu un timing (sincronizare) mai bun, astfel încă să poţi înscrie mai multe goluri. Există calitate la echipă în momentul de faţă şi suntem îndreptăţi să credem că putem ajungem într-unul dintre primele două, chiar trei locuri”, a spus Ionuţ Badea la emisiunea Prosport LIVE.

În clasamentul play-offului conduce UTA Arad, urmată de CS Mioveni şi Turris Turnu-Măgurele, în timp ce FC Argeş ocupă locul 4.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele