Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

FC Botoşani are oferte din Italia şi Anglia pentru Marko Dugandzic. Prima ofertă a fost declinată

FC Botoșani Publicat pe 2 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19468420/1/rps2164.jpg

Marko Dugandzic, atacantul croat al echipei FC Botoşani, este dorit de mai multe echipe, una din Italia şi una din liga a doua engleză. Interesul a fost confirmat de antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru, care a făcut mai multe precizări în ceea ce priveşte transferul fotbalistului.

Înainte de pandemie au fost şi alte oferte, iar suma pentru care a fost dorit, de un milion de euro, nu a fost acceptată de patronul Valeriu Iftime. ”Dugandzic are două oferte. Din câte mi-a spus, este vorba de o echipă din Italia şi una din a doua ligă engleză. Referitor la propunerea din Italia, nu ştiu prea multe detalii, nu ştiu dacă e din prima sau a doua ligă. A fost interes pentru el şi înainte de pandemie, a fost o ofertă de un milion de euro, dar domnul Iftime nu a vrut să-i dea drumul”, a declarat Croitoru la Pro X.

FC Botoşani îl vrea pe Adi Petre de la FCSB, dacă pelacă Dugandzic

FCSB ar putea să se despartă în această vară de Adi Petre, fotbalistul adus de Gigi Becali din Danemarca, de la Esbjerg, în schimbul a 500.000 de euro. Atacantul ar putea ajunge la o altă echipă din Casa Liga 1, FC Botoşani. Patronul Valeriu Iftime a declarat că este interesat să-l transfere.

Adrian Petre e important ca fotbalist. Dacă pleacă Dugandzic sunt dispus să fac un transfer pentru Adrian Petre, chiar cu bani”, a spus Valeriu Iftime la GSP Live.

Adrian Petre a jucat, până acum, la FCSB, 12 meciuri, a marcat de două ori şi a dat o pasă decisivă. Becali acceptă şi să piardă bani, doar ca să scape de atacantul care l-a dezamăgit.

Chiar am vorbit de curând cu impresarul băiatului, m-a sunat ca să mă întrebe cu cât l-aş da. Nu ştiu ce oferte are, nu mi-a spus, dar nici nu l-am întrebat. Eu i-am zis că sunt dispus să-l dau cu 300.000 de euro, bani plătiţi o singură dată”, a spus Becali acum ceva timp.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele