Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

FC Botoşani, decimată înaintea meciului cu CFR: "Nu am speranţe". Iftime aşteaptă şase transferuri

Superliga Publicat pe 15 oct 2020
mail-share icon Email


FC Botoşani nu are mari speranţe de la meciul cu CFR Cluj, programat sâmbătă, de la 21:30, live pe Look Sport+. Moldovenii au probleme cu regula Under 21, iar Valeriu Iftime nu-şi creează aşteptări.
 
În timp ce Denis Haruţ a fost testat pozitiv la COVID-19, cel mai probabil fiind infectat în timpul acţiunilor naţionalei Under 21, ziare.com anunţă că mijlocaşul David Babunski a contactat şi el virusul. Cum Chindriş este şi el suspendat, iar înlocuitorii lui Cîmpanu şi Ofosu, plecaţi la Craiova, nu au apucat să vină, Iftime se aşteaptă la o misiune foarte grea: "Avem mari probleme pentru jocul cu CFR Cluj, nu am mari speranţe. Au plecat jucători, iar cei care ar fi trebuit să vină nu au venit. Săptămâna viitoare vin cinci, şase jucători. Nu mă duc încrezător, avem probleme în lot, dar vom merge să jucăm fotbal. Cea mai grea lovitură e că nu avem jucători Under 21. Pe Cîmpanu l-am transferat la Craiova, iar Haruţ este pozitiv la coronavirus, Chindriş este suspendat. Chiar şi aşa mă gândesc că nu vom fi noi chiar aşa de uşor de digerat de către cei de la CFR Cluj", a declarat finanţatorul clubului, la Pro X.
 
CFR - FC Botoşani contează pentru etapa a şaptea din Casa Liga 1 2020/2021 şi va fi transmis pe Look Sport+ sâmbătă, de la ora 21:30. Înaintea meciului, campioana en-titre are 12 puncte, şase sub liderul Craiova (18 puncte), iar trupa lui Croitoru se află pe locul al optulea, cu opt puncte şi patru meciuri consecutive fără succes.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele