Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

FC Botoşani i-a găsit înlocuitor lui Bogdan Racoviţan, care va pleca în Polonia. Valeriu Iftime: ”Lumea îl ştie, dar puţin. E copil bun, are 21 de ani”

FC Botoșani Publicat pe 21 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20564651/1/iftimefb.jpg

Bogdan Racoviţan (21 de ani) este ca şi plecat de la FC Botoşani, dar moldovenii nu au stat degeaba în aceste zile în care transferul fundaşului e pe ultima sută. I-au căutat înlocuitor şi l-au şi găsit, potrivit patronului Valeriu Iftime.

Omul de afaceri este mândru de varianta găsită în locul lui Bogdan Racoviţan, care va pleca în Polonia, la Rakow, pentru aproximativ 550.000 de euro. Nu a vrut însă să îi dea numele celui ales, dar FC Botoşani s-a înţeles cu el şi în scurt timp, în câteva zile, va şi semna contractul.

E greu să pui un junior în locul lui Racoviţan şi să joace ca el. Marius spune tot timpul că găsim soluţii.

Cel pe care l-am găsit are şcoală. Am vorbit cu el şi cu părinţii săi, e un copil înscris la două facultăţi. Când am auzit, mi-au sărit toate siguranţele. L-am sunat într-o seară, mi-a spus că învaţă pentru un proiect. «Am greşit? Eşti fotbalist, sau inginer?» Gata, e al meu! Vine la mine, iar la anul zboară!

Lumea îl ştie, dar puţin. E copil bun, are 21 de ani”, a spus patronul de la FC Botoşani, pentru GSP.

Rakow Czesteochowa, echipa care l-a transferat pe Deian Sorescu, e aproape să-l aducă în Polonia şi pe Bogdan Racoviţan, fundaşul central în vârstă de 21 de ani al celor de la FC Botoşani.

Apreciat de Mirel Rădoi şi pus de Mihai Stoica în cea mai bună echipă a turului, Racoviţan i-a impresionat pe polonezi, care au transmis, deja, o ofertă foarte avantajoasă din punct de vedere financiar. În acest moment, discuţiile sunt avansate, dorinţa jucătorului e aceea de a pleca.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele