Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

FC Botoşani încă e decimată de COVID-19: "Am 11 jucători, dintre care patru juniori. Suntem mai mulţi în staff!". Când crede Croitoru că echipa se va pune pe picioare

Superliga Publicat pe 16 nov 2020
mail-share icon Email
 
 
Marius Croitoru (40 de ani) se află în situaţia ingrată de a mai avea doar 11 jucători la antrenamentele lui FC Botoşani, dintre care patu sunt de la echipa a doua. Tehnicianul moldovenilor e profund afectat de focarul de COVID-19 de la club, dar speră că la meciul cu Sepsi, de peste două etape, problemele vor fi rezolvate deja.
 
Ceea ce a început cu infectarea polonezului Babunski, a continuat cu testul pozitiv al lui Andrei Chindriş şi s-a transformat într-un adevărat focar, care l-a adus pe Croitoru în punctul de a nu mai avea, practic, pe cine să pregătească: "Am 11 jucători, dintre care patru sunt juniori. Am de-o miuţă cum se spune: cinci la cinci. Asta e realitatea. Veniţi la un antrenament de-al meu să vedeţi că suntem mai mulţi noi în staff decât jucătorii pe care să-i antrenăm. Şi jucătorii care sunt negativi sunt afectaţi pentru că trăiesc şi ei cu teama că se pot îmbolnăvi, se gândesc că pot duce boala acasă la familiile lor. Cu toate acestea, suntem obligaţi să mergem mai departe. Eu unul am obligaţia asta!", a declarat fostul mijlocaş, pentru monitorulbt.ro. 
 
Croitoru speră, totuşi, că situaţia echipei sale se va rezolva până la începutul lui decembrie: "Cel mai important pentru mine este să trecem cu bine de meciul cu Craiova. Apoi urmează o săptămână de pauză în Liga 1, dar cu meci în Cupa României şi abia la începutul lunii viitoare vom merge la Sf. Gheorghe pentru meciul cu Sepsi. Practic, până la meciul cu Sepsi am avea timpul necesar de a ne pune pe picioare", anunţă tânărul antrenor.

Traseul COVID-19 la Botoşani: Babunski, Chindriş, apoi jumătate de echipă

"Aveţi cuvântul meu de onoare că nici în momentul de faţă noi nu ne schimbăm, nu ne echipăm la stadion. Avem şase luni de când nu am făcut o refacere, o şedinţă, o vizionare, o analiză la adversar, o analiză la meciul meu. Am riscat totul, am sacrificat unele lucruri, mi-am asumat acest lucru pentru a evita să stăm toţi la un loc, însă iată că toate eforturile noastre au fost în zadar, pentru că acest virus ne-a terminat. Am avut un prim caz cu Babunski, care a plecat acasă şi s-a întors pozitiv şi a avut şase contacţi direcţi, după care a fost Andrei Chindriş, care a ieşit pozitiv imediat după meciul cu UTA şi de acolo au mai apărut şapte-opt, nici nu le mai ştiu numărul! Nu aş putea să-l acuz pe Andrei, se putea întâmpla oricărui jucător", mai spune Croitoru.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele