Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

FC Botoşani încheie sezonul cu 3 eşecuri la rând, pe ultimul loc în play-off. Marius Croitoru: "Am pierdut 7 sau 8 fotbalişti importanţi. Nu e uşor"

FC Botoșani Publicat de Andrei Ionascu pe 27 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20221648/3/croitoru.jpg

FC Botoşani a încheiat sezonul 2020-2021 al Ligii 1 cu o înfrângere în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1, în direct pe Look Sport. FC Botoşani este ultima în play-off, cu trei eşecuri la rând. Antrenorul Marius Croitoru s-a declarat mulţumit de parcursul echipei în acest sezon, având în vedere numărul mare de jucători importanţi care au plecat de la Botoşani.

Pavol Safranko a înscris în minutul 90 al meciului de la Sfântu Gheorghe.

Sepsi, ocupanta locului 4 în play-off, va juca un meci decisiv cu Chindia sau Viitorul pentru calificarea în Conference League.

"Un sentiment de ciudă că am luat bătaie. Dar per total sunt mândru de tot ce au realizat băieţii. N-aş vrea să spun cum am reuşit să intrăm în play-off, i-aş deranja pe unii care investesc mai mult decât noi. Sunt acum supărat pe moment, dar a fost un joc OK.

De când a început campionatul, am pierdut 7 sau 8 fotbalişti importanţi pe parcursul sezonului. Anul trecut am ieşit pe locul 4 în play-off, anul ăsta nu s-a putut mai mult. Dintre toate echipele, Botoşani e singura echipă care a pierdut jucători pe parcurs. Dugandzic, Ofosu, Cîmpanu, Keyta, Rodriguez, Ashkovski, Haruţ. E posibil să mai pierd jucători. Suntem singura echipă care dă jucători şi e în play-off în ultimii doi ani. Nu este uşor. Dacă aş găsi fotbalişti peste noapte, ar fi fantastic. Dar am nopţi când mă culc la ora 4, uitându-mă la 50-100 de fotbalişti. Este o muncă titanică.

Mi-e greu să vorbesc de salarii. N-aş vrea ca celelalte cluburi să-şi bage unghia-n gât, pentru că investesc mai mult decât noi şi au rezultate mai slabe decât noi. Media salarială e 2-3 mii de euro. În schimb, compensăm cu seriozitate, cu unitate de grup, n-au existat probleme cu banii. Dar nu ne putem compara cu alte echipe, în privinţa salariilor şi a investiţiilor. Va fi incredibil de greu la anul, Liga 1 s-a completat cu alte echipe de tradiţie, cu bugete normale pentru România, care îşi permit să plătească salarii decente, de 6-7-8 mii de euro", a spus Marius Croitoru.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20221648/1/clasament-sepsi-botosani.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele