Ultima oră
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”

FC Botoşani, pe locul 2 în Liga 1. Mihai Ciobanu: "Arbitrul a fost neinspirat. Toată lumea civilizată are VAR şi sperăm să ne civilizăm şi noi" VIDEO

FC Botoșani Publicat de Andrei Ionascu pe 26 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20408065/2/fc-botosani-u-craiova-1948-liga-1-casa-pariurilor-11-09-2021-1.jpg

FC Botoşani a remizat pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 1-1, în etapa a zecea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Antrenorul cu licenţă PRO al Botoşaniului, Mihai Ciobanu, a declarat că echipa lui trebuia să primească un penalty în minutul 72 şi a cerut introducerea rapidă a sistemului VAR.

Sidibe a deschis scorul în minutul 60 pentru FC U Craiova, cu o execuţie superbă. Dawa a egalat pentru FC Botoşani în minutul 90, cu o lovitură de cap.

FC Botoşani a ratat mai multe ocazii clare de gol şi putea să primească un penalty în minutul 72, după ce Diallo a avut o intervenţie imprudentă şi l-a lovit cu piciorul în cap pe Mihai Roman.

"Am salvat un punct în acest meci. Sigur că ne doream trei puncte, dar jocul a avut o istorie care, până la urmă, ne face să fim împăcaţi că am reuşim să scoatem un punct.

Dacă a fost penalty, trebuia să-l dea. Şi mie mi s-a părut că a fost un atac extrem de nepotrivit în careu, dar probabil că arbitrul a avut un moment de neinspiraţie, cum, din păcate, mai au şi jucătorii noştri. Sigur că este necesar VAR-ul, toată lumea civilizată are VAR şi sperăm să ne civilizăm şi noi", a spus Mihai Ciobanu.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20408065/3/clasament-botosani.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele