Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

FC Botoşani se desparte de jucătorul care a creat isterie pe reţelele de socializare

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 13 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20291231/1/cadar-10.jpg

FC Botoşani se va putea baza în noul sezon pe Mahmoud Al Mawas (28 de ani), fotbalistul din Siria adus în iarna lui 2020 şi care a venit la pachet cu un nume impresionant de fani, ce au asaltat canalele de comunicare ale grupării moldave.

Al Mawas a plecat imediat după finalul campionatului la naţională, după care în ţara sa natală pentru a se căsători, dar nu a mai revenit la lot, informează Gazeta Sporturilor.

Cei de la Botoşani îi lasă să plece contra sumei de 100.000, iar impresarii jucătorului au oferte din Emiratele Arabe şi Qatar, pe care urmează să le prezinte.

”Al-Mawas a plecat la lot (lotul naţional al Siriei, n. red.). Rămâne acum să vedem dacă se întoarce. El mi-a spus că vrea să se întoarcă în campionatele din ţările arabe", a declarat Croitoru, cu ocazia reunirii de la mijlocul lunii iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele