Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

FC Botoşani se desparte de unul dintre cei mai importanţi jucători. ”El mi-a spus că are o ofertă şi o să mi-o prezinte în cel mai scurt timp”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20234459/1/botosani-cfr.jpg

Valeriu Iftime a anunţat că Andrei Chindriş nu va mai juca din noul sezon la FC Botoşani. Decizia vine după o discuţie cu antrenorul Marius Croitoru. Principalul motiv al despărţirii este legat de faptul că jucătorul nu mai este eligibil pentru regula U-21, iar moldovenii îi vor căuta un înlocuitor mai tânăr.

De-a lungul multor luni, Chindriş a fost subiectul unor negocieri permanente între Iftime şi Becali, dar patronul de la FCSB a refuzat să plătească 500.000 de euro. Iftime a refuzat şi o ofertă din Belgia, în speranţa că evoluţiile de la EURO Under 21 îi vor ridica preţul lui Chindriş şi, în cele din urmă, i l-a vândut lui Becali pe Denis Haruţ.

„Acum a apărut o problemă cu Chindriş la noi la Botoşani, iar eu am o relaţie foarte sinceră cu acest jucător. El a trecut de vârsta Under 21, iar Croitoru mi-a spus că trebuie să găsim acum un alt fundaş U21, deoarece tot pe poziţia aia vrem să jucăm în sezonul viitor cu astfel de jucător pentru regula respectivă. Iar acest jucător va juca alături de Meleke sau Şeroni. Marius Croitoru este cel care va decide.

Am discutat cu Chindriş şi i-am zis că îl voi lăsa să plece. El mi-a spus că are o ofertă şi o să mi-o prezinte în cel mai scurt timp”, a explicat Iftime pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele