Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

FC Botoşani, victimă sigură cu FCSB? Focarul de la echipă i-a tăiat elanul lui Croitoru: "Avem probleme mari, situaţia e dură pentru noi"

Superliga Publicat pe 6 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19577975/1/cro.jpg


Marius Croitoru (40 de ani) nu are mari speranţe de la meciul pe care FC Botoşani îl va juca sâmbătă (21:45) contra celor de la FCSB, live pe LookSport+. Echipa din Moldova e decimată de coronavirus, iar marea problemă a tânărului antrenor este că toate cele cinci cazuri pozitive sunt în rândul titularilor. Conform Monitorul de Botoşani, cei cinci sunt Chindriş, Haruţ, Aşkovski, Braun şi Ongenda.
 
Focarul de COVID-19 de la FC Botoşani a plecat de la Andrei Chindriş, iar acum a cuprins junătate dintre jucătorii pe care Croitoru avea de gând să-i trimită din primul minut împotriva formaţiei antrenate de Toni Petrea. Iar asta-l face pe fostul mijlocaş să-şi cam ia gândul de la un rezultat pozitiv pe terenul celei mai în formă echipe din Casa Liga 1: "Mi-e greu să le promit fanilor ceva, eu şi echipa suntem într-o situaţie nu prea plăcută, din păcate. Mergem să scoatem ce putem, maximum dacă se poate, pentru că nu suntem într-o situaţie bună. Avem probleme mari. Nu cunosc protocolul, ştiu că trebuie să joc dacă am 13 jucători valizi şi un portar. Iar acum am, dar situaţia se poate schimba oricând. Singura dată când am stat la comun a fost sâmbătă, ziua meciului, până atunci veneau schimbaţi de acasă şi ne întâlneam la antrenament. A fost de ajuns sâmbătă, iar un jucător, Chindriş, a transmis la toţi. Sunt cinci jucători în momentul acesta dintre titulari. Rezervele, după ce am terminat şedinţa, le-am scos afară...Sunt momente dure pentru noi. 
 
Sunt abătut, de o lună de zile tot am probleme. Ba am cinci titulari, ba nu am deloc, ba pierd şapte, alţii se transferă. Sunt problemele noasre, ale clubului, trebuie tratate cu înţelepciune şi calm, pentru că altceva nu poţi face. Trebuie să fim calculaţi la momente de criză. E mai grea situaţia decât la meciul cu CFR, atunci erau contacţi direcţi, acum sunt confirmaţi pozitiv, nu mai am speranţa că mâine sunt OK. Clar, două săptămâni aceşti jucători sunt ieşiţi din calcul. Partea bună e că se întrerupe campionatul, dar 14 zile vor sta în izolare. Pe Haruţ l-am pierdut 20 şi ceva de zile, a venit infectat de la naţională", a declarat Croitoru, la conferinţa de presă premergătoare partidei de pe Arena Naţională.
 
"FCSB are cel mai valoros lot din România, un lot făcut din cei mai buni tineri români, nu mai trebuie prezentat. Toată lumea vede ce forţă reprezintă ei în momentul acesta şi trebuie tratată ca atare", a mai spus antrenorul care a dus-o pe FC Botoşani în play-off-ul sezonului trecut.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele