Ultima oră
Eric e dorit de Dinamo! Reacţia brazilianului: "În 15 zile aş putea fi gata de joc" Eric e dorit de Dinamo! Reacţia brazilianului: "În 15 zile aş putea fi gata de joc"
VIDEO EXCLUSIV | Motivul pentru care Radu Banciu îl taxează pe "nimeni" Şumudică: "De un pupincurism înfiorător. Te faci de râs, o ruşine!" VIDEO EXCLUSIV | Motivul pentru care Radu Banciu îl taxează pe "nimeni" Şumudică: "De un pupincurism înfiorător. Te faci de râs, o ruşine!"
VIDEO | Hermannstadt - Chindia, LIVE pe Look Sport. Echipa lui Săndoi a egalat în debutul reprizei secunde VIDEO | Hermannstadt - Chindia, LIVE pe Look Sport. Echipa lui Săndoi a egalat în debutul reprizei secunde
VIDEO EXCLUSIV | Radu Banciu "dezamorsează" transferul lui Man: "Valorează 1,5 milioane de euro. Nu va face purici acolo, nu are nici 1% şanse să se impună" VIDEO EXCLUSIV | Radu Banciu "dezamorsează" transferul lui Man: "Valorează 1,5 milioane de euro. Nu va face purici acolo, nu are nici 1% şanse să se impună"
"Voiau să ştie lucruri legate de calităţile lui tehnico-tactice". Omul sunat de Parma pentru a-l descrie pe Man "Voiau să ştie lucruri legate de calităţile lui tehnico-tactice". Omul sunat de Parma pentru a-l descrie pe Man
Noul stadion Arcul de Triumf, sursă de scandal! Ministerul Tineretului şi Sportului, acuzat că vrea să "naţionalizeze" arena Noul stadion Arcul de Triumf, sursă de scandal! Ministerul Tineretului şi Sportului, acuzat că vrea să "naţionalizeze" arena

FC Sevilla anunţă un caz de COVID-19 în echipă, cu doar o săptămână înaintea meciului cu AS Roma, din Europa League. În ce stare se află jucătorul

Europa League Publicat pe 29 iul 2020
mail-share icon Email

FC Sevilla a anunţat, miercuri după-amiază, că un jucător din echipă a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19435585/1/sevilla.jpg

Sevilla a precizat că jucătorul este asimptomatic şi că are o stare generală bună, fiind izolat acasă, însă nu i-a dezvăluit numele.

Anunţul Sevillei, fosta adversară a CFR-ului în şaisprezecimile de finală, vine cu doar o săptămână înaintea meciului cu AS Roma, din optimile de finală ale Europa League.

FC Sevilla este cea de-a doua echipă de top din LaLiga lovită de COVID-19, în ultimele 24 de ore, după Real Madrid. Marţi, campioana Spaniei a anunţat că Mariano Diaz a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele