Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

FC U Craiova a renunţat la doi fotbalişti! Fundaşul cu sute de meciuri în Liga 1 a fost lăsat liber de contract

Liga II Publicat pe 30 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19377148/1/fc-u-craiova.jpg

FC U Craiova a anunţat despărţirea de doi jucători. Echipa promovată în Liga 2 la finalul acestui sezon nu va mai prelungi contractele jucătorilor Claudiu Dragu (atacant; 28 de ani) Constantin Grecu (fundaş stânga; 31 de ani). Oltenii au început să-şi contureze strategia pentru stagiunea 2020-2021, când vor să promoveze în Liga 1, şi au decis să renunţe la doi dintre jucătorii care nu au jucat foarte mult în această stagiune.

În ceea ce-l priveşte pe Dragu, acesta a oferit o declaraţie prin care le mulţumeşte celor de la echipă şi le urează multă baftă în îndeplinirea obiectivului. Atacantul venise la FC U Craiova în vara anului trecut, de la Turris Turnu Măgurele. ”M-a sunat domnul preşedinte Puşcaş şi mi-a spus că nu se vor mai baza pe mine şi de la vară. Contractul meu cu Universitatea expiră pe 30 iunie. Aprecizez foarte mult corectitudinea dânşilor, deoarece mi-au spus din timp. Am înţeles această hotărâre. Până a urmă eu consider că este o decizie corectă, deoarece nici nu am jucat prea mult. Le urez băieţilor multă baftă în lupta lor pentru promovare şi sunt convins că Universitatea Craiova (n.r. – U Craiova 1948 SA) o să revină în Liga 1”, a spus Dragu pentru Ediţie.

FC U Craiova va avea un buget foarte mare pentru Liga 2, din sezonul următor. Echipa patronată de Adrian Mititelu va beneficia de două milioane de euro, bani cu care speră să promoveze în Liga 1. Marcel Puşcaş, preşedintele oltenilor, este cel care a făcut anunţul. Oficialul recunoaşte însă că bugetul nu va da traiectoria echipei în sezonul următor. Face o analogie cu U Cluj, care la rândul ei a avut un buget tot de două milioane de euro, dar nu a reuşit promovarea şi, mai mult, a avut emoţii în privinţa retrogradării. 

Pe lângă cele două pelcări, este de aşteptat să se facă şi câteva transferuri importante. O mutare a fost deja perfectată. Echipa patronată de Adrian Mititelu l-a achiziţionat pe portarul Răzvan Popa, de la Flacăra Horezu, cel care e şi căpitanul naţionalei României U17.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele