Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

FC ”U” Craiova, comunicat despre viitorul lui Adi Mutu la echipă. ”Facem apel la răbdare şi calmitate în privinţa rezultatelor”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20393073/1/am.jpg

FC ”U” Craiova a ieşit cu un comunicat, prin intermediul căruia anunţă că Adi Mutu rămâne antrenorul echipei şi au fost infirmate toate zvonurile cu privire la demitere, în cazul unui eşec în meciul următor.

Pretenţiile familiei Mititelu sunt mari pentru acest sezon, în care FC U Craiova şi-a propus să prindă play-off-ul, iar rezultatele nu sunt cele aşteptate de conducere şi suporteri. Învinsă la Piteşti, 1-0, FC ”U” Craiova are meci cu FCSB etapa viitoare, iar clubul face apel la fanii să umple stadionul.

"Ca urmare a zvonurilor apărute în presă, în privinţa demiterii antrenorului Adrian Mutu, clubul nostru face următoarele precizări:

  •      Conducerea clubului nu a discutat şi nu a contactat niciun antrenor în vederea înlocuirii lui Adrian Mutu;
  •      Conducerea clubului acordă în continuare încredere totală antrenorului Adrian Mutu şi staff-ului său;
  •      Soarta staff-ului tehnic nu depinde de rezultatul meciului cu FCSB, dar nici de cel cu CSU!

Facem apel la răbdare şi calmitate în privinţa rezultatelor. Este nevoie de timp ca jocul să dea roade, iar rezultatele să apară. Suntem un club ce a fost nimicit de două ori - o dată în 2011 şi o dată în 2014.

Nu se poate face primăvară după 8 etape, dar nici îngheţ. Mai sunt multe meciuri de disputat şi, cu siguranţă, echipa va intra pe o pantă ascendentă.

Haideţi cu toţii la stadion, sâmbătă, de la ora 20:00, unde echipa noastră va înfrunta veşnica rivală din Bucureşti, după 10 ani.

Echipa are nevoie de susţinere, încredere şi încurajări!"
, a transmis U Craiova 1948, pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt