Ultima oră
VIDEO | Seară cu goluri multe în Liga Campionilor! Real, Ajax, Man. City şi Sporting au învins la scor, Liverpool s-a impus în derby-ul serii, cu Atletico Madrid. PSG a câştigat, dar n-a impresionat VIDEO | Seară cu goluri multe în Liga Campionilor! Real, Ajax, Man. City şi Sporting au învins la scor, Liverpool s-a impus în derby-ul serii, cu Atletico Madrid. PSG a câştigat, dar n-a impresionat
Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an
Edi Iordănescu, lăudat de un jucător al rivalei CSA. ”Este un om care tot timpul îşi doreşte să câştige” Edi Iordănescu, lăudat de un jucător al rivalei CSA. ”Este un om care tot timpul îşi doreşte să câştige”
Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II al turneului WTA 500 de la Moscova Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II al turneului WTA 500 de la Moscova
VIDEO | Moment pentru posteritate! Messi şi Ronaldinho s-au îmbrăţişat, înainte de PSG - Leipzig VIDEO | Moment pentru posteritate! Messi şi Ronaldinho s-au îmbrăţişat, înainte de PSG - Leipzig
Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă” Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă”

FC U Craiova contestă sancţiunea primită pentru incidentele de la meciul cu Farul. Puşcaş: "Vrem să ne apărăm. Trebuia verificată veridicitatea imaginilor"

FC U Craiova 1948 Publicat de Andrei Ionascu pe 3 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20382776/1/puscas-craiova.jpg

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a amendat FC U Craiova cu 15.000 de lei pentru incidentele provocate de către fani în timpul meciului cu Farul, din Liga 1. Preşedintele clubului, Marcel Puşcaş, contestă veridicitatea imaginilor prezentate şi subliniază că arbitrul şi observatorul n-au notat niciun incident în raportul de joc.

Pe reţelele de socializare, a apărut un clip video în care un fan al FC U Craiova aruncă cu un obiect de încălţăminte către arbitrul asistent care a oficiat la meciul împotriva dobrogenilor. Un pantof l-a lovit în plin pe arbitrul de tuşă Marius Badea.

Potrivit regulamentului FRF, aruncarea cu obiecte către ceilalţi spectatori sau spre terenul de joc se sancţionează cu o penalitate sportivă cuprinsă între 10.000 şi 60.000 de lei.

“Avem o mare problemă. În primul rând, n-a văzut nimeni faza respectivă. Sigur că aruncarea cu obiecte în teren este o faptă care trebuie să atragă o amendă. Vrem să ne apărăm. În primul rând, Comisia de Disciplină trebuia să verifice veridicitatea acelor imagini de pe TikTok. Pe TikTok poţi să faci ce-ţi doreşti. Arbitrul n-a trecut nimic în raportul de joc. Un articol din regulament spune că pot fi analizate imagini din mai multe unghiuri. Dar nu sunt mai multe unghiuri. E o singură filmare pe TikTok. Prostie e şi aia cu amendă fără drept la apărare. Regulamentul trebuie îmbunătăţit, nu se poate! Şi o amendă de circulaţie poate fi contestată.

În urma acestei decizii, se poate întâmpla să nu avem spectatori la meciul cu CSU, care e aşteptat de un an de zile în toată ţara, nu doar în Craiova. Riscăm o sancţiune, pentru că nu poţi să ţii sub control un stadion întreg.

Cel care a promovat pe TikTok acel video este şi angajatul Universităţii Craiova. De la el a pornit toată povestea. Trebuia verificată veridicitatea imaginilor şi să putem să ne apărăm. Da, cine a făcut acel gest este un dement. Dar arbitrul n-a notat în raport, nu ştim ce s-a întâmplat. Luăm de bună orice imagine apare”, a spus Marcel Puşcaş, la Pro X.

Derby-ul dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova este programat în weekend-ul 2-3 octombrie, pe arena ‘Ion Oblemenco’, în direct pe Look Sport+. La partidă sunt aşteptaţi aproximativ 30.000 de fani.

mail-share icon Email
viewscnt