Ultima oră
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 3-0, în direct la Prima Sport 1! Pop face spectacol cu defensiva adversă VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 3-0, în direct la Prima Sport 1! Pop face spectacol cu defensiva adversă
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie

FC U Craiova contestă sancţiunea primită pentru incidentele de la meciul cu Farul. Puşcaş: "Vrem să ne apărăm. Trebuia verificată veridicitatea imaginilor"

FC U Craiova 1948 Publicat de Andrei Ionascu pe 3 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20382776/1/puscas-craiova.jpg

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a amendat FC U Craiova cu 15.000 de lei pentru incidentele provocate de către fani în timpul meciului cu Farul, din Liga 1. Preşedintele clubului, Marcel Puşcaş, contestă veridicitatea imaginilor prezentate şi subliniază că arbitrul şi observatorul n-au notat niciun incident în raportul de joc.

Pe reţelele de socializare, a apărut un clip video în care un fan al FC U Craiova aruncă cu un obiect de încălţăminte către arbitrul asistent care a oficiat la meciul împotriva dobrogenilor. Un pantof l-a lovit în plin pe arbitrul de tuşă Marius Badea.

Potrivit regulamentului FRF, aruncarea cu obiecte către ceilalţi spectatori sau spre terenul de joc se sancţionează cu o penalitate sportivă cuprinsă între 10.000 şi 60.000 de lei.

“Avem o mare problemă. În primul rând, n-a văzut nimeni faza respectivă. Sigur că aruncarea cu obiecte în teren este o faptă care trebuie să atragă o amendă. Vrem să ne apărăm. În primul rând, Comisia de Disciplină trebuia să verifice veridicitatea acelor imagini de pe TikTok. Pe TikTok poţi să faci ce-ţi doreşti. Arbitrul n-a trecut nimic în raportul de joc. Un articol din regulament spune că pot fi analizate imagini din mai multe unghiuri. Dar nu sunt mai multe unghiuri. E o singură filmare pe TikTok. Prostie e şi aia cu amendă fără drept la apărare. Regulamentul trebuie îmbunătăţit, nu se poate! Şi o amendă de circulaţie poate fi contestată.

În urma acestei decizii, se poate întâmpla să nu avem spectatori la meciul cu CSU, care e aşteptat de un an de zile în toată ţara, nu doar în Craiova. Riscăm o sancţiune, pentru că nu poţi să ţii sub control un stadion întreg.

Cel care a promovat pe TikTok acel video este şi angajatul Universităţii Craiova. De la el a pornit toată povestea. Trebuia verificată veridicitatea imaginilor şi să putem să ne apărăm. Da, cine a făcut acel gest este un dement. Dar arbitrul n-a notat în raport, nu ştim ce s-a întâmplat. Luăm de bună orice imagine apare”, a spus Marcel Puşcaş, la Pro X.

Derby-ul dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova este programat în weekend-ul 2-3 octombrie, pe arena ‘Ion Oblemenco’, în direct pe Look Sport+. La partidă sunt aşteptaţi aproximativ 30.000 de fani.

mail-share icon Email
viewscnt