Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

FC U Craiova, nevoită să plece de pe ”Ion Oblemenco”. Noua arenă aleasă de conducerea oltenilor

FC U Craiova 1948 Publicat pe 15 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20431060/1/stadion-ion-oblemenco.jpg

Stadionul ”Ion Oblemenco” are un alt gazon. Suprafaţa de joc a fost schimbată, doar că acum, echipele Universitatea Craiova şi FC U Craiova sunt nevoite să plece, pentru o perioadă, de acasă. E nevoie de timp pentru ca noul gazon să fie în condiţii bune, iar echipa lui Adrian Mititelu a făcut deja solicitare, cu privire la jocul din Cupa României, cu Sepsi.

FC U Craiova vrea să dispute partida cu formaţia din Sfântu Gheorghe la Severin, întreprinzând toate demersurile în această direcţie, după cum a declarat Marcel Puşcaş. Oltenii se vor întoarce relativ repede pe ”Ion Oblemenco”

Am primit notificarea, ştim că nu suntem lăsaţi să jucăm la Craiova meciul de Cupă cu Sepsi pentru protejarea gazonului. Aşa că vom pleca să disputăm partida la Turnu Severin. Am trimis deja adresă la FRF în acest sens.

Vreau să ştie suporterii noştri că interdicţia ţine numai de meciul de Cupă cu Sepsi, celelalte partide, cele din campionat, le vom juca pe stadionul «Ion Oblemenco» din Craiova”, a spus Marcel Puşcaş pentru Fanatik.

Săptămâna trecută a fost demarată schimbarea gazonului de pe ”Ion Oblemenco”, iar miercuri a fost gata modificarea. Deşi în mod normal, ar fi trebuit să dureze mai mult, aproximativ două săptămâni.

În noiembrie 2019 a fost montat primul gazon hibrid, având o grosime de 3 centimetri, acesta având 4 centimetri. Conform GSP, modificarea va ajuta mult pentru rezistenţa suprafeţei de joc, în faţa sprinturilor şi intrărilor prin alunecare ale fotbaliştilor.

700.000 de euro cu tot cu TVA costă montarea noului gazon, pe o suprafaţă de 8.000 mp, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri