Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

FC Voluntari e pe cai mari. ”E clar că ne gândim la play-off!”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20476944/1/fc-voluntari-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-22-11-2021.jpg

Dinamo a suferit o nouă înfrângere usturătoare, 2-1, în deplasarea de la FC Voluntari. Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro.

Rezultatul i-a urcat pe ilfoveni pe locul 4 în clasament, iar la marcatorul primului gol al celor din Voluntari, Vadim Raţă a declarat că jucătorii se gândesc serios la play-off.

„A fost un meci frumos, au încercat şi ei să obţină victoria, şi noi la fel. Cu multă muncă şi dăruire am reuşit să întoarcem scorul şi suntem bucuroşi. A fost un meci greu, s-a jucat tare. Noi ne pregătim pentru fiecare meci în parte, nu vrem să ne gândim foarte mult. E clar că ne gândim la play-off, dar o să vedem unde vom ajunge. Suntem un grup unit şi cred că asta e cheia succesului”, a spus Raţă, după meci.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele