Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

FC VOLUNTARI - FCSB, AMÂNAT PENTRU O DATĂ ULTERIOARĂ

Superliga Publicat pe 30 nov 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19232048/1/voluntari.jpg

Meciul dintre FC Voluntari şi FCSB, care ar fi trebuit să se joace în această seară, de la ora 20.30, a fost amânat, urmând ca ziua şi ora meciului să fie stabilite ulterior. Decizia a fost luată din cauza faptului că gazonul stadionului „Anghel Iordănescu” devenise impracticabil fiind practic inundat de ploaia care s-a revărsat asupra Voluntariului.

Arbitrul întâlnirii, George Rădulescu a decis iniţial să amâne meciul cu o oră, pentru a vedea ulterior cum se prezintă terenul. O oră mai târziu, după 21.00, centralul s-a consultat şi cu observatorul, iar decizia luată a fost să se amâne partida.

„Având în vedere condiţiile meteorologice care au împiedicat disputarea jocului FC Voluntari – Fotbal Club FCSB, precum şi faptul că ambele echipe urmează a disputa jocurile din etapa intermediară de marţi, 03.12.2019, Liga Profesionistă de Fotbal, în calitate de organizator al competiţiei, a adoptat în temeiul art. 12.1 din ROAF decizia de a reprograma meciul de azi la o dată ulterioară, ce va fi stabilită împreună cu partenerul media şi cele două cluburi”, a anunţat LPF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele