Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

FC Voluntari l-a transferat pe Lorand Fulop

FC Voluntari Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20258012/1/rps5778.jpg

FC Voluntari a mai bifat un transfer în această vară. Ilfovenii au pus mâna pe un mijlocaş de perspectivă, Lorand Fulop (23 de ani), care sezonul trecut a evoluat pentru Sepsi. El nu vine de la Sfântu Gheorghe însă, ci din Ungaria de la Academia Puşcaş, care l-a cedat pe perioadă determinată de timp la Sepsi, sub formă de împrumut.

Contractul cu Academia Puşcaş expiră pe 30 iunie, iar maghiarii nu îi vor prelungi înţelegerea. Astfel, conform Fanatik, Voluntari l-a convins să semneze contractul, din postura jucătorului care e deja în ultimele şase luni. Fulop a jucat în România, printre altele, pentru Sepsi şi FC Botoşani. De la echipa din Moldova a şi plecat în Ungaria, în vara lui 2019, pentru 400.000 de euro.

Acolo nu a reuşit să se impună, iar mijlocaşul a primit o mână de ajutor de la fosta echipă, Sepsi, care l-a împrumutat sezonul trecut.

A apucat să joace 24 de meciuri stagiunea trecută, pentru formaţia din Sfântu Gheorghe, a marcat de două ori şi a oferit două pase decisive, dar conducătorii de acolo nu au fost convinşi că trebuie să îl ia definitiv.

Până acum, FC Voluntari s-a despărţit de trei jucători, Mourad Satli, Martin Remacle şi Haruna Garba. Toţi se aflau la FC Voluntari din acest an: Satli din data de 3 februarie, Remacle din 22 ianuarie, iar Garba din 8 martie.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele