Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

FC Voluntari l-a transferat pe Lorand Fulop

FC Voluntari Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20258012/1/rps5778.jpg

FC Voluntari a mai bifat un transfer în această vară. Ilfovenii au pus mâna pe un mijlocaş de perspectivă, Lorand Fulop (23 de ani), care sezonul trecut a evoluat pentru Sepsi. El nu vine de la Sfântu Gheorghe însă, ci din Ungaria de la Academia Puşcaş, care l-a cedat pe perioadă determinată de timp la Sepsi, sub formă de împrumut.

Contractul cu Academia Puşcaş expiră pe 30 iunie, iar maghiarii nu îi vor prelungi înţelegerea. Astfel, conform Fanatik, Voluntari l-a convins să semneze contractul, din postura jucătorului care e deja în ultimele şase luni. Fulop a jucat în România, printre altele, pentru Sepsi şi FC Botoşani. De la echipa din Moldova a şi plecat în Ungaria, în vara lui 2019, pentru 400.000 de euro.

Acolo nu a reuşit să se impună, iar mijlocaşul a primit o mână de ajutor de la fosta echipă, Sepsi, care l-a împrumutat sezonul trecut.

A apucat să joace 24 de meciuri stagiunea trecută, pentru formaţia din Sfântu Gheorghe, a marcat de două ori şi a oferit două pase decisive, dar conducătorii de acolo nu au fost convinşi că trebuie să îl ia definitiv.

Până acum, FC Voluntari s-a despărţit de trei jucători, Mourad Satli, Martin Remacle şi Haruna Garba. Toţi se aflau la FC Voluntari din acest an: Satli din data de 3 februarie, Remacle din 22 ianuarie, iar Garba din 8 martie.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele