Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

FC Voluntari, un nou transfer! L-a adus pe George Merloi de la Astra

FC Voluntari Publicat pe 30 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20327412/1/rps9952.jpg

FC Voluntari anunţă, vineri, că a semnat un contract, pe o perioada de 3 sezoane, cu tânărul jucător George Merloi, cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro. 

George Merloi este un mijlocaş, în vârstă de 21 ani, care a mai evoluat până acum în prima ligă din România la Academica Clinceni( 2019/2020) şi Astra Giurgiu (202o/2021). 

”Bun venit, George Merloi!

FC Voluntari anunţă că a semnat un contract, pe o perioada de 3 sezoane, cu tânărul jucător George Merloi.

George Merloi este un mijlocaş, în vârstă de 21 ani, care a mai evoluat până acum în prima ligă din România la Academica Clinceni( 2019/2020) şi Astra Giurgiu (202/2021)

În cele 2 sezoane de pe prima scenă a fotbalului românesc, George a evoluat în 44 de partide, reuşind să înscrie 6 goluri.

Clubul nostru îi urează Bun venit!şi îi doreşte cât mai multe succese în tricoul FC Voluntari!”, au anunţat ilfovenii.

În cele două sezoane de pe prima scenă a fotbalului românesc, George a evoluat în 44 de partide, reuşind să înscrie 6 goluri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele