Ultima oră
LIVE VIDEO | Gaz Metan Mediaş - UTA, de la 12:30, în direct pe Look Sport. Oaspeţii au nevoie de victorie, pentru a mai spera la play-off LIVE VIDEO | Gaz Metan Mediaş - UTA, de la 12:30, în direct pe Look Sport. Oaspeţii au nevoie de victorie, pentru a mai spera la play-off
EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa" EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa"
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!" Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023

FCSB a mai ratat un transfer. Dumitru Cardoso va juca în Coreea de Sud

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19916419/1/car.jpg

Clubul Gaz Metan Mediaş a ajuns la o înţelegere cu echipa Suwon Samsung Bluewings din Coreea de Sud pentru transferul jucătorului Dumitru Cardoso, a anunţat gruparea ardeleană.

Nicolae Dumitru Cardoso, în vârstă de 29 ani, are dublă cetăţenie, italiană şi română, şi a venit la Gaz Metan Mediaş în vara anului 2019, când a semnat un contract pe două sezoane.

El s-a născut în Suedia, iar tatăl său este un român care s-a stabilit ulterior în Italia.

Nicolao Dumitru Cardoso a semnat cu Napoli la doar 18 ani şi a evoluat la mai multe echipe din Italia, Anglia şi Spania, dar şi la naţionalele de tineret ale Italiei sub 19 şi sub 20 ani.

mail-share icon Email
viewscnt