Ultima oră
Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+. Silviu Lung face un meci bun! Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+. Silviu Lung face un meci bun!
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia conduce la pauză LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia conduce la pauză
Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev" Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev"
S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord! S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!
Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat! Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat!
VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga

FCSB a pierdut procesul cu cei trei fotbalişti. Trebuie să achite sume importante de bani

FCSB Publicat pe sâmbătă, 11:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19624385/1/balgradean.jpg

FCSB are bani buni de plată, după decizia lui Gigi Becali de acum câteva luni, când i-a băgat pe fotbalişti în şomaj tehnic. Cristi Bălgrădean, Adrian Popa şi Alexandru Stan au atacat la acel moment hotărârea şi au avut câştig de cauză, astfel că FCSB trebuie să plătească zeci de mii de euro celor trei.

FCSB are o cale de recurs, TAS, dar în momentul de faţă fotbaliştii amintiţi sunt în avantaj. Astfel, Bălgrădean ar avea de recuperat de la FCSB 22.000 de euro, Adi Popa 30.000 de euro, iar Stan 20.000 de euro. Dintre aceştia, doar Stan mai joacă la FCSB, ceilalţi doi au plecat la CFR Cluj, respectiv FC Voluntari.

Alexandru Stan a fost trecut pe ”linie moartă” la FCSB asta şi pentru că nu a acceptat la momentul respectiv diminuarea salarială, la şomajul tehnic. Are o remuneraţie de 10.000 de euro pe lună, dar acum doar se antrenează cu FCSB.

Bălgrădean e un «pufi», a trădat, a semnat cu CFR pe ascuns, nu ne-a spus nimic! Nici nu vreau să-l mai văd! Acum mă gândesc la faza în care a scăpat mingea şi am luat gol în meciul cu Botoşani şi am semne de întrebare! A mers pe burtă, el apăra la FCSB şi era jucătorul Clujului!”, declarara Gigi Becali, după ce s-a aflat că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele