Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

FCSB a ratat definitiv transferul unui dublu campion al României. Fotbalistul nu vrea să revină în Liga 1

Echipe Publicat pe 5 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38226/19382362/3/fcsb1.jpg

Florin Niţă nu este dispus să revină la FCSB. Dacă patronul Gigi Becali a anunţat că este gata să ofere o sumă de bani în schimbul său, asta după ce nu dădea vreo şansă transferului, portarul şi-a spus clar punctul de vedere: să continue în afara României momentan.

Întoarcerea lui Niţă la FCSB revenise în actualitate. Vicecampioana României era gata să-l răscumpere pe portar de la Sparta Praga, dar oferea în shimbul său o sumă destul de mică de bani, pe care cehii e posibil să nu o fi acceptat, de 100.000 de euro. Niţă însă s-a opus de la bun început transferului.

Florin nu vine la FCSB. I-a transmis patronului acest lucru, i-a mulţumit că s-a gândit la el, dar preferă să rămână în Cehia. S-a acomodat foarte bine acolo, iubeşte oraşul, se înţelege foarte bine cu cei din echipă, chiar dacă a ajuns rezervă. Copiii săi sunt la şcoală acolo şi nu vrea să-i mute. Şi-au făcut prieteni, se simt foarte bine în Cehia şi el a luat decizia să rămână la Sparta Praga”, au spus sursele gsp.ro.

Pentru FCSB, Niţă a evoluat în 117 meciuri în cele 5 sezoane petrecute la formaţia la care a crescut. El a fost adus de la Chiajna de către Laurenţiu Reghecampf. În tricoul FCSB, Niţă a cucerit de două ori titlul de campion al României, Cupa României, două Cupe ale Ligii şi Supercupa României. În 2016-2017, Florin Niţă a fost declarat cel mai bun portar al Ligii 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Echipe

Ultimele articole Toate articolele