Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

FCSB a recuperat o parte din jucători. Cum ar putea arăta echipa de start pentru meciul cu FC Argeş

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20446059/1/fcsb.jpg

FCSB scapă treptat de problemele legate de focarul de Covid. Cu Edi Iordănescu şi staff-ul vindecat, formaţia din capitala primeşte vizita celor de la FC Argeş, duminică, de la ora 20:30, în direct pe LookSport+ şi pe PrimaPlay.

Miercurea aceasta, cei de la FCSB nu au putut pune pe foaie 13 jucători şi astfel au pierdut la ”masa verde” confruntarea din optimile Cupei României, contra celor de la FC Voluntari, dar situaţia se va redresa până la partida din campionat.

Pentru meciul cu Argeş se prefigurează un lot de 15 jucători, marele semn de întrebare este legat de Florin Tănase, care a acuzat o lovitură puternică la gleznă în meciul cu Mioveni şi nu se ştie dacă va fi recuperat în timp util.

Cum ar putea arăta echipa de start: 99. A. Vlad - 6. Haruţ, 55. Vinicius, 17. I. Cristea, 33. Radunovici - 98. Cordea, 25. Perianu, 27. Olaru - 19. I. Stoica, 28. Keşeru, 13. Dumiter
Rezerve: 1. Straton, 10. Fl. Tănase, 11. Budescu, 30. Musi

Chiar şi aşa, lista indisponibililor este uriaşă: Vali Creţu, Răzvan Oaidă, Valentin Gheorghe şi Octavian Popescu sunt în izolare din cauza Covidului, iar Miron, Panţâru, Ovidiu Popescu, Şut, Şerban, Coman, Burlacu şi Mamut nu vor putea evolua cu piteştenii din cauza accidentărilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele