Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

FCSB a solicitat 20 de milioane de euro pentru transferul lui Moruţan la Al Jazira

FCSB Publicat pe 4 ian 2021
mail-share icon Email

FCSB poate da lovitura, dar nu prin transferul lui Man sau Coman, ci al lui Moruţan. Mijlocaşul este dorit de un club din Emiratele Arabe Unite, după cum a declarat impresarul lui. Discuţiile cu Gigi Becali au început, iar în acest moment e vorba de diferenţă în privinţa cererii şi ofertei.

UPDATE: Se pare că între timp a intervenit o problemă în privinţa trecerii lui Moruţan la Al Jazira, din pricina banilor. Concret, patronul FCSB-ului a solicitat, la ultimele discuţii, o sumă incredibilă, care poate fi cu greu plătită chiar şi de arabi. Impresarul fotbalistului a declarat că Becali a cerut 20 de milioane de euro! 

Vom mai avea azi o rundă de discuţii. Nu ştiu exact unde va juca Olimpiu Moruţan… Emirul are mai multe echipe. Nu cred că va plăti atâţia bani pentru un copil de 21 de ani.

Fotbalul de acolo este peste campionatul României. Oferta e de 10,5 milioane de euro, aşa e… Gigi Becali a cerut 20 milioane de euro în prima fază… Acum cred că e undeva la 15.

E o ofertă colosală pentru fotbalul românesc. Moruţan poate fi comparat cu Hagi sau Sânmărtean. E un copil cu multe calităţi, cu tehnică. Faptul că Moruţan a crescut e meritul preparatorului fizic de la FCSB. I-a crescut forţa musculară, are mai multă!

Salariul ar putea ajunge, dacă pleacă acolo, la peste două milioane de euro pe an”, a declarat impresarul fotbalistului, Florin Vulturar, pentru ProSport.


FCSB solicită 15 milioane de euro, în timp ce clubul din Arabia Saudită a oferit, în primă fază, ”doar” 10 milioane de euro. Totul se poate finaliza cu un răspuns afirmativ, la începutul săptămânii următoare. Însă, nu toată suma va rămâne la FCSB, ci o parte va fi redirecţionată către FC Botoşani. Moldovenii mai au 10% din drepturile jucătorului, astfel că vor primi în jur de un milion de euro din suma totală pe care Al Jazira este pregătită să o plătească.

Nici mie nu-mi vine să cred. E o ofertă foarte mare. E posibil să se facă transferul. Un salariu fabulos pentru Oli! Nea Gigi e dispus să negocieze, dânsul vrea 15 milioane de euro. Nu suntem foarte departe. Luni vom avea o discuţie cu cei din Emirate şi cu domnul Becali.  E greu să se plătească sume de 10 milioane pentru un jucător din Europa în acest moment”, a declarat Florin Vulturar, impresarul lui Moruţan, pentru GSP.

S-a aflat şi echipa care îl vrea pe Olimpiu Moruţan. Este vorba de Al Jazira. ”E adevărat: Al Jazira îl vrea pe Moruţan. Oferta este pe masa domnului Gigi Becali. E o ofertă foarte mare, în perioada asta de criză, pentru România. Dacă se face transferul, atunci Moruţan o să fie cel mai scump fotbalist de la noi din ţară”, a declarat Florin Vulturar pentru ProSport.

Bourceanu, impresionat de Moruţan 

FCSB are parte de un sezon bun până acum, în Casa Liga 1. Multe voci din fotbalul românesc laudă echipa pentru evoluţiile de până în acest moment, dar şi anumiţi jucători care au ieşit în evidenţă. De exemplu, Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al FCSB-ului, este impresionat de doi dintre tinerii mijlocaşi, Moruţan şi Olaru.

Bourceanu este plăcut surprins de jocul arătat de aceştia până în acest moment.

Sunt jucători de fotbal, nu putem să îi catalogăm bătrâni şi copii. Nu poţi spune că sunt copii, trebuie să îi tratăm ca jucători de fotbal. Dacă îi vom trata ca şi copii, se vor comporta ca şi nişte copii.

Îmi plac toţi în faţă, Moruţan şi Olaru au ascensiune extraordinară în acest sezon, dar şi ceilalţi sunt la un nivel foarte bun. Coman, Man, Tănase care deja erau certuitudini. Cei tineri şi vor demonstra valoarea, depinde de ei”, a spus Bourceanu

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele