Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

FCSB are prima ofertă pentru Sergiu Buş. Propunere surprinzătoare, pe care Becali o acceptă pentru 300.000 de euro

FCSB Publicat pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19919934/1/rps0120.jpg

Sergiu Buş nu mai este pe placul conducerii şi staffului tehnic de la FCSB, pentru că nu a făcut cele mai bune meciuri, şi asta încă din momentul transferului de la Gaz Metan Mediaş. Astfel, liderul din Casa Liga 1 se pregăteşte să îl vândă şi vrea să îl cedeze pentru o sumă mai mică decât se scria iniţial, de 500.000 de euro.

Patronul Gigi Becali este, mai nou, pregătit să renunţe la atacant pentru numai 300.000 de euro. Conform Fanatik, există deja interes pentru Buş, din afara României, de la un club din Coreea de Sud.

Eu nu îl ţin cu forţa pe Sergiu Buş. Dacă vrea să plece, să-mi vină cu ofertă. Uite, 500.000 de euro este preţul pentru care-i dau drumul lui Buş, indiferent de unde vine oferta. Vine cu banii ăştia, pleacă, nu vine, continuă la FCSB”, spunea Becali zilele trecute, dar acum se pare că a mai scăzut din pretenţii.

FCSB, sfătuită să-l transfere pe Luckassen de la Viitorul

FCSB are probleme pe faza de atac, asta pentru că nu dispune de un atacant de careu pe care se poate baza. Liderul din Casa Liga 1 ar putea apela, în opinia lui Bararab Panduru, la atacantul Kevin Luckassen, pe care FCSB l-a avut adversar în meciul de marţi, cu Viitorul Constanţa (scor 2-2).

Fostul fotbalist e de părere că Luckassen se poate descurca foarte bine la FCSB, mai ales că este un jucător pe stilul lui Gnohere, ultimul atacant care a dat randament foarte bun în tricoul roş-albastru.

”Luckassen mi se pare un jucător potrivit pentru FCSB. Pe profilul lui Gnohere, ţine de minge, le dă spaţii lui Man şi Coman, chiar ar fi un transfer foarte bun", a spus Basarab Panduru, la TelekomSport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele