FCSB CÂȘTIGĂ NOROCOS CU MLADA ȘI ROMÂNIA POATE AVEA DOUĂ ECHIPE ÎN GRUPELE CUPELOR EUROPENE - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți

FCSB CÂȘTIGĂ NOROCOS CU MLADA ȘI ROMÂNIA POATE AVEA DOUĂ ECHIPE ÎN GRUPELE CUPELOR EUROPENE

FCSB a câștigat cu 1-0, în deplasare, cu Mlada, grație reușitei lui Ionuț Panțâru, din minutul 91. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0, la Giurgiu, astfel că echipa patronată de Gigi Becali se califică în play-off-ul Europa League unde va înfrunta echipa portugheză Guimaraes.

Nici nu a început bine meciul și cehii au ratat o ocazie uriașă. La prima fază, după un corner, Takacs a reluat în bară, dându-i frisoane lui Vlad. FCSB a avut meritul de a trece peste momentul mai delicat și a echilibrat jocul. În minutul 22, Coman a semnat prima ocazia a oaspeților, iar în minutul 40 Moutinho și Coman au trecut pe lângă deschiderea scorului, dar ultimul a fost oprit de arbitru pentru o poziție afară din joc.

După reluare, ambele echipe au încercat în primul rând să se asigure că nu primesc gol, iar de aici a rezultat un joc încâlcit de ambele părți. Însă finalul a aparținut clar FCSB-ului. Mai întâi, Krapka a văzut al doilea galben lăsându-și colegii în inferioritate, în minutul 75, pentru ca peste cinci minute omniprezentul Coman să trimită o torpilă de la marginea careului, dar a fost rândul cehilor să fie salvați de bară. Iar vicecampionii României au dat lovitura în prelungiri, când Panțâru a trimis la colțul scurt și l-a învins pe portarul Seda. FCSB se califică și cu puțină șansă, dar absolut meritat, per ansamblu, însă adevăratul test urmează în play-off, cu portughezii de la Guimaraes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine