Ultima oră
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului

FCSB cere amânarea meciului cu Farul! La antrenamentul de joi au fost prezenţi doar 10 jucători. UPDATE: Şanse foarte mari ca partida să fie reprogramată

FCSB Publicat pe 21 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20437868/1/fcsb-2021-2.jpg

FCSB a solicitat amânarea meciului din etapa următoare din Casa Liga 1, după ce joi a avut la antrenamente doar 10 jucători. Astfel, vicecampioana României îşi doreşte ca partida cu formaţia lui Gică Hagi să aibă loc la o dată ulterioră, mai ales că nu poate alinia nici măcar un prim 11.

UPDATE: Cel mai probabil, partida chiar va fi amânată! Astfel, dacă un club solicită reprogramarea şi nu are cel puţin 13 jucători pe listă, dintre care un portar, atunci meciul se va juca la altă dată.


FCSB a făcut toate demersurile în această direcţie, potrivit GSP, iar acum aşteaptă răspunsul din partea Ligii Profesioniste de Fotbal. Rămâne de văzut cum va fi soluţionată situaţia, în condiţiile în care mai sunt doar trei zile până la meci. Potrivit programului etapei a 13-a, confruntarea este programată, momentan, pentru duminică, de la 20:30.

Ultima problemă e venită pe fondul unei accidentări şi nu a unei noi înfectări cu COVID-19. Potrivit ultimelor informaţii din cadrul echipei, fundaşul Andrei Miron s-a accidentat şi nu poate evolua cu Farul. E suspect de ruptură musculară şi e pasibil de o absenţă de trei săptămâni.

Referitor la lista indisponibililor, în acest moment cei infectaţi cu COVID-19 sunt: Vali Creţu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Şerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Şut şi Andrei Cordea. Accidentaţi sunt: Ionuţ Panţîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu, Ivan Mamut, Ovidiu Popescu şi Andrei Miron.

Cazurile de COVID-19 de la FCSB îngrijorează echipele din Casa Liga 1

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a intrat în direct la TV şi a vorbit despre situaţia epidemiologică din cadrul clubului său, speriat de ceea ce se întâmplă la FCSB. 

Dioszegi a anunţat că procentul vaccinării în cadrul lotului său este de 35-40% şi vrea să ia măsuri pentru a-şi vaccina fotbaliştii.  

”35-40 % sunt cei vaccinaţi. Trebuie să ne întâlnim şi să punem la cale o strategie. S-a văzut ce s-a întâmplat şi la FCSB. Trebuie să luăm măsuri. E adevărat că nu avem atât de multe cazuri local. Şi judeţul e mai mic, nu ne intersectăm atât de mult, n-avem mall-uri, ca în Bucureşti. Dar chiar e tragedie la nivel naţional.

Sincer, mă îngrijorează (n.r. – posibilitatea impunerii unor restricţii). S-a văzut foarte clar că fotbalul fără spectatori nu e spectacol. Dacă se iau măsuri, măcar cei vaccinaţi ar trebui să fie lăsaţi să intre. Dacă ne uităm la Arad, cât de bine s-au ridicat ei cu spectatori. Acum bat tot acasă, anul trecut au câştigat doar două meciuri, când jucau fără spectatori”, a spus Laszlo Dioszegi la Pro X. 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele