Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

FCSB, decimată de coronavirus! UPDATE: Cordea şi Pintilii sunt şi ei infectaţi!

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 15 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20429371/1/ad02mzymagfzad1indnjzdjhodhizge4zdnlmzzkmzc3njm0yjm0zmzioq-thumb.jpg

Update 3: O nouă veste proastă pentru FCSB! După ce Gigi Becali a anunţat testul pozitiv al lui Andrei Cordea, şi Mihai Pintilii se află în aceeaşi situaţie. Fostul mijlocaş central trebuia să conducă echipa de pe banca tehnică la meciul cu CS Mioveni, dar, la fel ca întreg staff-ul lui Edward Iordănescu, va fi nevoit să intre în carantină. Astfel, Eugen Nae, antrenorul adus pe repede-înainte pentru că deţine licenţa PRO, va fi omul care va da indicaţii unei echipe pe care abia a cunoscut-o.

Update 2: Gigi Becali a anunţat, joi seară, că şi Andrei Cordea a fost testat pozitiv la COVID-19 imediat după revenirea de la acţiunile echipei naţionale: "Cordea a venit de la echipa naţională pozitiv. I-am făcut test ieri şi e pozitiv. Dacă cei ce au vaccin nu sunt testaţi şi joacă cu Covid şi mor pe teren, cine răspunde?”, a dezvăluit finanţatorul roş-albaştrilor, la Digi Sport.

Update 1: Continuă problemele la FCSB. Focarul de coronavirus se extinde. Fundaşul central Iulian Cristea şi mijlocaşul central Răzvan Oaidă au fost contaminaţi şi ei cu COVID-19, potrivit Fanatik. Deşi este deja a doua oară când roş-albaştrii se confruntă cu problemele provocate de pandemie, patronul Gigi Becali continuă să îşi păstreze intactă poziţia împotriva vaccinării. Chiar dacă nu îşi obligă fotbaliştii să refuze vaccinarea, conform spuselor sale, omul cu banii de la FCSB le recomandă nevaccinarea, iar aceştia se conformează deoarece îl iubesc şi îl ascultă pe patron”.

Ştirea iniţială:

FCSB este la un pas să fie decimată de coronavirus pentru a doua oară la un interval un pic peste un an. După ce Constantin Budescu şi Adrian Şut au fost izolaţi din cauza simptomelor, iar Cătălin Straton şi Sorin Şerban deja infectaţi cu COVID-19, alţi patru sau cinci fotbalişti sunt suspecţi şi vor intra pentru siguranţă în carantină, informează site-ul televiziunii Digi Sport.

În aceste condiţii, FCSB s-ar putea prezenta la meciul de sâmbătă cu CS Mioveni fără opt fotbalişti în lot. În plus, Edi Iordănescu şi întreg staff-ul său sunt loviţi de coronavirus, ceea ce îi ţine departe de echipă pentru următoarele 14 zile.

Gigi Becali a criticat, miercuri, regulamentul aprobat de FRF, care le permite fotbaliştilor vaccinaţi să nu mai efectueze testele obligatorii la două săptămâni. În timp ce la FCSB sunt vaccinaţi doar doi fotbalişti, deoarece patronul nu este de acord cu vaccinarea, la rivalele CFR Cluj şi Universitatea Craiova aproximativ 90 % din lot este fie vaccinat, fie trecut prin boală.

"Conform regulamentului aprobat de FRF, fotbaliştii care sunt vaccinaţi pot juca fără să mai facă teste. Asta înseamnă că ei pot avea coronavirus. Şi n-avem cum să aflăm asta, dacă nu-i testăm. Dacă joacă având COVID pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului suprapus peste infecţia cu coronavirus.

Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Şi cine e de vină? Nimeni nu e dacă păstrăm actualul protocol. Am atacat hotărârea Ministerului care spune că nu se mai fac teste. O facem pentru fotbalişti, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toţi înainte de meci, asta am solicitat.

FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu şi încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei ştiu de la patron că nu e bine, îl iubesc şi îl ascultă pe patron", a declarat Gigi Becali, miercuri, pentru GSP.

La data de 17 septembrie 2020, când FCSB întâlnea în preliminariile Europa League Backa Topola, roş-albaştrii au avut nouă fotbalişti şi nouă membri ai staff-ului tehnic absenţi din cauza coronavirusului. De asemenea, şi MM Stoica s-a infectat cu COVID-19. FCSB s-a impus dramatic cu 5-4 la penalty-uri, după un 6-6 de povestit nepoţilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele