Ultima oră
Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok” Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok”
VIDEO | Chindia – CFR Cluj 0-1, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay! Campioana deschide scorul la o fază controversată VIDEO | Chindia – CFR Cluj 0-1, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay! Campioana deschide scorul la o fază controversată
Lionel Messi, afectat de celebritate. "Uneori aş vrea să trec neobservat" Lionel Messi, afectat de celebritate. "Uneori aş vrea să trec neobservat"
NBA cere jucătorilor şi personalului cluburilor să se vaccineze cu a treia doză până la 17 decembrie NBA cere jucătorilor şi personalului cluburilor să se vaccineze cu a treia doză până la 17 decembrie
Iga Swiatek a renunţat la colaborarea cu antrenorul ei. Cei doi au lucrat împreună mai bine de cinci ani Iga Swiatek a renunţat la colaborarea cu antrenorul ei. Cei doi au lucrat împreună mai bine de cinci ani
VIDEO | CSA Steaua - FC Buzău 1-0! ”Militarii” şi-au egalat adversarii în clasament. Rezultatele din Liga 2 VIDEO | CSA Steaua - FC Buzău 1-0! ”Militarii” şi-au egalat adversarii în clasament. Rezultatele din Liga 2

FCSB e pusă în gardă după cazurile de COVID-19. Problemele cu care se poate confrunta în următoarele săptămâni

FCSB Publicat pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20445865/1/fcsb-2021-2.jpg

Fost antrenor la FCSB, Nicolae Dică şi-a dat cu părerea despre situaţia de acolo, cu privire la zecile de cazuri de COVID-19 înregistrate în cadrul lotului de jucători. Secundul lui Mirel Rădoi de la naţionala României e sigur că revenirea la o condiţie fizică optimă se va face treptat şi destul de greu, date fiind caracteristicile virusului.

După ce se întorc la antrenamente, Dică e convins că jucătorii FCSB-ului mai au nevoie de cel puţin o săpătămână pentru revenirea la o condiţie apropiată de cea anterioară infectării.

”Le va fi greu celor care vin după această perioadă. Au nevoie de cel puţin o săptămână pentru a se pune la punct. Nu ştiu dacă ei au făcut ceva în această perioadă, dacă au avut simptome. Dacă n-au avut simptome, poate au făcut ceva”, a spus Nicolae Dică, pentru Telekomsport

FCSB are în continuare probleme legate de infectările cu COVID-19, motiv pentru care, se pare, a anunţat că nu va putea disputa meciul din Cupa României, cu FC Voluntari. Aspect care era de aşteptat, dat fiind faptul că au fost comunicate public gravele probleme, testările pozitive atât din lotul de jucători, cât şi cele de la academie.

Federaţia Română de Fotbal anunţă că partida FC Voluntari – FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu se va desfăşura.

Meciul, programat initiţial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce clubul oaspete a înştiinţat Departamentul de Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere “Principiile de Desfăşurare a Competiţiilor pentru sezonul 2021-2022”, aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgenţă în data de 27.07.2021.

Referitor la lista indisponibililor, în acest moment cei infectaţi cu COVID-19 sunt: Vali Creţu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Şerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Şut şi Andrei Cordea. Accidentaţi sunt: Ionuţ Panţîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu, Ivan Mamut, Ovidiu Popescu şi Andrei Miron.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele