Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

FCSB îl aşteaptă la antrenamente, dar el are alte planuri: "Nu aş vrea să mă duc şi să nu joc!"

Superliga Publicat pe 9 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20237428/1/cip-4796.jpg


Ovidiu Horşia (20 de ani) ar trebui să se întoarcă la FCSB la startul noului sezon, dar jucătorul împrumutat anul trecut la Gaz Metan nu e convins că locul său este sub comanda lui Dinu Todoran şi ar vrea, mai degrabă, să continue la Mediaş.
 
Şansele ca Horşia să-i scoată din echipă pe Olimpiu Moruţan sau Octavian Popescu sunt infime, iar Horşia e conştient de acest lucru. Mai ştie şi că, la 20 de ani, are nevoie să joace în mod constant pentru a se dezvolta, iar FCSB nu-i poate oferi această şansă. Cel puţin nu acum!
 
Horşia e aşteptat la reunirea lotului celor de la FCSB, însă el, impresarul, Mihai Stoica şi Becali vor vorbi pentru a ăsi o soluţie care să mulţumească toate părţile implicate:
 
"Poate meritam şi eu o şansă în campionat, să joc mai mult, dar aşa s-a decis atunci şi asta a fost. Ar fi şi asta o opţiune (n.r. să se întoarcă la FCSB), dar acum nu depinde doar de mine. Nu aş vrea să mă duc înapoi şi să nu joc. Am 20 de ani şi e important să am cât mai multe meciuri în picioare. Sunt ceva discuţii, dar e posibil ca împrumutul la Mediaş să continue pentru un an. Aştept răspuns de la Bucureşti. Impresarul meu a discutat cu Mihai Stoica şi cu şefii de acolo", a declarat Horşia, pentru Fanatik.
 
Mijlocaşul ofensiv mai are trei ani de contract cu FCSB. Sezonul trecut, el a jucat în 24 de meciuri pentru Gaz Metan Mediaş.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele