Ultima oră
EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat
Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin
VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport
Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor” Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”
Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri” Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri”
Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători” Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători”

FCSB, interzisă pe stadionul Stelei. Comandantul Clubului Sportiv al Armatei are două variante pentru a nu primi echipa lui Becali pe noua arenă

Fotbal Publicat pe 24 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19627551/2/c4.png


Mădălin Hîncu, comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, spune că FCSB are şanse mici să primească şansa de a juca pe noul stadion din Ghencea. Numărul 1 de la Steaua a găsit, deja, două variante prin care poate închide uşa în nas clubului lui Gigi Becali.
 
Cum arena de 95 de miioane de euro e aproape de momentul în care va fi predată Stelei, discuţiile privind posibilitatea ca şi FCSB să joace pe ea se înteţesc şi inclusiv Mihai Stoichiţă spune că varianta e una viabilă. Doar că factorul de decizie, comandantul Mădălin Hîncu, are o veste proastă pentru fanii clubului cu baza în Berceni: a găsit cele două variante prin care poate bloca, legal, accesul FCSB-ului pe stadionul Steaua. Prima e legată de disponibilitate, Hîncu spunând că echipele de fotbal şi rugby vor ţine arena modernă ocupată, iar a doua e o variantă care implică şi legile în vigoare. Practic, spune Hîncu, cât timp există un proces pe Steaua - FCSB pe seama identităţii, şansele ca echipa lui Becali să joace pe stadionul Stelei sunt...nule:
 
"Vă dau exemplul bazinului de înot, era plin acolo de copii care înotau. Îmi doresc să facem o echipă atât de puternică la fotbal şi rugby, încât atunci când vom avea timp să primim echipa naţională şi evenimente care să ne aducă bani. Pai, dacă nu avem disponibilitate? În Liga 3 avem fotbalul, rugby-ul îl avem în Liga 1. Problema se pune că poate veni din partea oricui o solicitare şi să nu ai poziţii libere. O altă variantă poate fi să nu respecţi legea, să fie un litigiu între tine şi societatea respectivă şi atunci să nu poţi onora societatea respectivă. (Cât timp vor dura procesele FCSB va fi refuzată?) Dar nici nu cred că s-au gândit să ceară! Dacă există un litigiu...Dacă nu există un litigiu, se analizează!
 
Aglomerarea programului nu o facem pentru că vrem să-l aglomerăm, vine din faptul că vrem să avem densitate motrică, să fie mişcare pe stadion şi să avem cât mai multe evenimente pentru a aduce cât mai mulţi suporteri stelişti. Îmi doresc ca acel stadion să fie plin de oameni care iubesc Steaua", a declarat Hîncu, la emisiunea "Naţiunea Stelistă".
 
Dinspre FRF vin, însă, speranţe pentru FCSB-işti: "Din ce am văzut toată lumea are dreptul să joace pe el. Şi Rapid are dreptul să joace pe el dacă plăteşte chirie. Probabil că cei care poartă numele de CSA Steaua, e normal că ei să îl inaugureze. pentru că este locul fostului stadion, a purtat numele Steaua atâţia ani de zile, îl poartă în continuare şi normal ei sunt. Dar problemele astea juridice care ţin de administraţie, nu îmi aparţin. Treaba lor", a spus Mihai Stoichiţă, la Telekom Sport.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele