Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

FCSB, învinsă de Academica Clinceni într-un meci cu cinci goluri

Superliga Publicat pe 6 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19383572/1/fcsb1.jpg

FCSB a pierdut şi al doilea meci amical jucat după pauza provocată de COVID-19, 2-3 contra Academicii Clinceni într-un test desfăşurat sâmbătă la baza roş-albaştrilor din Berceni.
 
Echipa de start FCSB, potrivit TV Telekom Sport: Vlad - Popescu, Planic, Nedelcu, Panţîru - Oaidă, Filip, Olaru - Man, Tănase, Coman
 
În încercarea de a cristaliza pe repede-înainte un prim 11 competitiv cu care să atace meciurile decisive pentru titlul din Liga 1, Bogdan Vintilă a mers pe aceeaşi formulă din meciul cu FC Voluntari, pierdut cu 2-0. Cu Vlad în poartă, improvizaţia Ovidiu Popescu în banda dreaptă, Planic şi Nedelcu în centru şi Panţâru în stanga, defensiva roş-albaştrilor nu a rezistat nici sâmbătă. Deşi Florin Tănase a deschis scorul în minutul 32, Buziuc a egalat în minutele de final ale primei reprize.
 
Repriza a doua a început bine pentru roş-albaştri, cu un gol marcat de Dennis Man (minutul 55), dar avantajul vicecampioanei a durat doar până în minutul 64, când congolezul N’Dongala a egalat pentru a doua oară. Pe final de meci, Academica a marcat din penalty, iar FCSB a ajuns la două înfrângeri şi cinci goluri primite în cele două partide de pregătire jucate împotriva formaţiilor ilfovene.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele