Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

FCSB nu ia în calcul suspendarea totală a Ligii 1: „Ideea e că nu au treabă cu realitatea”. Propunerea ignorată de Becali ar duce titlul la Cluj

Superliga Publicat pe 17 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/tmpmedia/EF442B074E9FEC96F6AE562C9FAB5D0F/1/cfr-fcsb.jpg

FCSB, prin vocea patronului Gigi Becali, nu acceptă terminarea prematură a campionatului şi luarea în calcul a clasamentului din sezonul regulat. Omul de afaceri speră că, dacă se vor juca şi meciurile care mai sunt în calendar, echipa lui va trece peste CFR Cluj în Liga 1 şi va câştiga campionatul.

Sorin Cârţu, declara în urmă cu câteva zile, că problema cu coronavirusul este una mult prea complexă şi nu are rost ca Liga 1 să se mai joace. Propunea luarea în calcul a rezultatelor sezonului regulat, lucru pe care Gigi Becali nu îl acceptă.

Mie nu îmi convine să îngheţe clasamentul, eu vreau să iau campionatul. Peste o lună vom juca sigur, de la începutul lunii mai se va juca, poate chiar cu spectatori. Poate îi convine lui Sorin Cârţu să rămână clasamentul de acum.

Astea sunt idei care nu au treabă cu realitatea. Poate doar lui CFR Cluj să îi convină aşa ceva, dar restul echipelor din play-off nu au cum să fie de acord, că toate vor să ia campionatul. Toate cele şase echipe din play-off visează la titlu.”, a declarat Gigi Becali la Pro X.  

Dacă propunerea Cârţu va fi pusă în practică de Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal, atunci FCSB ar termina sezonul pe locul 3, sub CFR Cluj şu Universitatea Craiova.

După două etape disputate din play-off, bucureştenii au trecut peste Craiova şi sunt pe poziţia a doua, la 4 puncte de CFR.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele