Ultima oră
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa
VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!" Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!"
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 4-3, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 4-3, în meciul de deschidere

FCSB nu îl transferă pe Ongenda. Anunţul lui Gigi Becali: ”Ce să fac cu el?”

FCSB Publicat pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20029991/1/it2-4192-1.jpg

Hervin Ongenda (25 de ani) este unul dintre cei mai buni decari din Casa Liga 1, motiv pentru care nu de puţine ori s-a vorbit pe seama faptului că ar putea pleca de la FC Botoşani, la echipe mai bune din România şi nu numai. În special s-a discutat de trecerea lui la FCSB, dar se pare că în momentul de faţă şansele sunt minime.

Gigi Becali a declarat recent că nu îl vrea pe fotbalistul francez, pe motiv că nu are unde să-l joace şi pe cine să scoată din echipă, pentru a-l băga pe acesta. În plus, patronul FCSB-ului a afirmat că Ongenda ar avea probleme şi cu kilogramele.

Nu mă interesează Ongenda.Păi, ce fac acum? Mă apuc să cumpăr toată echipa de la Iftime? Lăsaţi ce spune el. Normal că el spune multe lucruri, deoarece e marfa lui, nu? Moruţan este peste Ongenda ăsta şi am auzit că are şi probleme cu kilogramele în plus”, a declarat Gigi Becali, conform ProSport.

7 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Hervin Ongenda pentru FC Botoşani în 74 de apariţii, în toate competiţiile. Ongenda are două goluri şi trei pase de gol şi pentru PSG în 16 apariţii, cu care a câştigat de două ori Ligue 1, o dată Cupa Franţei, o dată Cupa Ligii Franţei şi de trei ori Supercupa Franţei.

Marius Croitoru, tehnicianul formaţiei FC Botoşani, a vorbit la superlativ despre elevul său Hervin Ongenda, mijlocaşul ofensiv francez în vârstă de 25 de ani. Croitoru a spus despre Ongenda că a primit o ofertă de aproximativ un milion de euro, însă mijlocaşul francez nu a vrut să plece din Moldova.

”Când este în formă şi vrea să joace, te face să rămâi blocat! Sunt foarte mulţumit de el. E greu să-i facă faţă cineva atunci când evoluează bine.

Geniile sunt capricioase, da. El e un geniu, din punctul meu de vedere. E printre cei mai buni jucători pe care i-am văzut în cariera mea. Are momente când e incredibil, şi la antrenamente şi la meciuri. Am avut o ofertă în jur de un milion de euro pentru el, recent, dar n-a vrut să plece”, a declarat Marius Croitoru.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele