Ultima oră
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!
VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească
VIDEO | FC Sevilla - Mallorca 2-1. Final de sezon liniştit pentru andaluzi VIDEO | FC Sevilla - Mallorca 2-1. Final de sezon liniştit pentru andaluzi

FCSB nu mai pleacă de pe Arena Naţională! Evenimentul programat iniţial pe cel mai mare stadion al României s-a amânat pentru 2022

FCSB Publicat pe 14 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20383234/1/arena-nationala1fb.jpg

FCSB este nevoită să se mute din nou de pe Arena Naţională, astfel că va juca anumite meciuri din Casa Liga 1 în afara Bucureştiului. Pe cel mai mare stadion al României va avea loc un festival de muzică, pentru ca mai apoi acolo să se organizeze o competiţie de jocuri pe PC.

UPDATE: FCSB poate continua să joace pe Arena Naţională, pentru că festivalul Forever Hit a fost amânat pentru anul următor, 2022. Aşadar, bucureştenii vor evolua pe cel mai mare stadion al ţării până la competiţia de jocuri virtuale, cel puţin.  

Având în vedere evoluţia explozivă şi amploarea situaţiei epidemiologice Covid-19 cu noua tulpină Delta, Bucureştiul trecând deja de incidenţa de 1 la mie, cu foarte multe cazuri grave, inclusiv la copii, având de asemenea în vedere recomandarea autorităţilor de a nu mai ţine acest eveniment, noi restricţii pentru nunţi, botezuri şi concerte fiind deja anunţate.

Din cauza dificultăţilor pe care le întâmpină artiştii fie de a veni în Bucureşti, deoarece vin din zone roşii, fie de a pleca din Bucureşti, deoarece Bucureştiul este pe lista roşie a unor ţări, suntem nevoiţi să amânăm pentru anul 2022 evenimentul “Forever Hit” care trebuia să se desfăşoare în 18 septembrie, data urmând a fi stabilită ulterior”, au anunţat organizatorii de la Forever Hit.


Ştirea iniţială 

Ultima partidă a FCSB-ului pe Arena Naţională, până să plece iar, va fi cea cu Dinamo, din etapa a 8-a din Casa Liga 1. Apoi, următoarele două dueluri (cu Academica Clinceni şi CS Mioveni) de pe teren propriu, FCSB le va juca la Giurgiu, stadion pe care l-a mai folosit şi care aparţine clubului Astra, în acest moment în Liga 2.

FCSB, anunţuri importante înaintea derby-ului cu Dinamo 

Edi Iordănescu primeşte mai multe veşti importante înaintea eternului derby cu Dinamo Bucureşti. Pe lângă revenirea fostului golgheter la FCSB, Claudiu Keşeru, tehnicianul se poate baza de acum încolo şi pe serviciile fundaşului central Andrei Miron, şi ale mijlocaşului închizător Adrian Şut, ambii refăcuţi după o accidentare.

Nu este deloc exclus ca Miron şi Şut să intre amândoi încă din primul minutul al meciului cu Dinamo, programat duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00. Meciul din etapa a opta a Ligii 1 se va disputa pe Arena Naţională, cu FCSB considerată echipa gazdă.

În cursul zilei de vineri, formaţia roş-albastră a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. L-a adus pe Valentin Gheorghe (24 de ani), aripa stânga de la Astra Giurgiu.

Bine ai venit, Valentin Gheorghe!

FCSB anunţă transferul lui Valentin Gheorghe, de la Astra Giurgiu.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a semnat un contract valabil cinci sezoane şi s-a antrenat deja sub comanda lui Edward Iordănescu.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!

Valentin Gheorghe este un jucător născut la 14 februarie 1997, în Ploieşti. Este un produs 100% al celor de la Astra Giurgiu, club pe care l-a reprezentat în 122 de partide, reuşind 28 de goluri şi 9 assisturi. De asemenea, a evoluat şi într-o partidă pentru România U21”, a anunţat FCSB.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele