Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

FCSB nu renunţă la visul de a juca în Ghencea! "Am dat în judecată CSA. Vrem să închiriem stadionul"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 22 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19561089/1/cnn.jpg

Conflictul de amploare între FCSB şi CSA Steaua se adânceşte odată cu finalizarea lucrărilor la noul stadion din Ghencea. Liderul fanilor FCSB, Gheorghe Mustaţă, a anunţat că „Asociaţia Salvaţi Steaua” a decis să dea în judecată CSA Steaua şi cere ca FCSB să poată închiria noua arenă din Ghencea.

Arena din Ghencea va fi finalizată în această toamnă, iar inaugurarea stadionului ar urma să aibă loc în primăvara anului viitor. Stadionul are o capacitate de 31.254 de locuri, iar costurile lucrărilor se ridică la 94 de milioane de euro.

Potrivit documentelor CNI, beneficiarul stadionului Steaua – Ghencea este Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Stadionul se află în proprietatea publică a statului, în administrarea Ministerului Apărării Naţionale.

"Mai repede domnul comandant trebuia să aibă reacţie şi în momentul în care noi, Asociaţia Salvaţi Steaua, am trimis o solicitare către CSA să ni se comunice şi nouă acele documente care prezintă tranzacţia dintre CSA şi domnul Păunescu, între domnul Păunescu şi domnul Becali. Noi ştim că nu i-au vândut domnului Becali un tanc şi au clasificat acele documente. Au vândut o secţie de fotbal, pe care au reînfiinţat-o în 2017, şi vor palmares din '47. Acolo trebuia să iasă domnul comandant pe post şi să spună. Nu să ne acuze.

Fiecare suporter a considerat că trebuie să trimită adresa CSA pentru a ni se răspunde. Noi am dat în judecată CSA-ul pentru a ne pune la dispoziţie toate documentele despre tranzacţia respectivă. 

După Revoluţie nu poate să spună nimeni că nu a fost la meciul cu Villareal şi dădeam zăpezile de pe teren. Atunci am luat 50 de suporteri din tribună şi am intrat să dăm zăpada, cum poate cineva să îmi ia istoria asta, amintirile. Cum poate spune cineva că Steaua nu a jucat cu Chelsea, cu Manchester City?

Să îi dea interdicţie CSA-ul şi domnului Orban să intre, că poate ţine cu Steaua din Liga 1. Noi vom face procedurile împreună cu conducerea clubului spre a închiria stadionul şi a juca acolo. Dacă cineva îşi asumă şi nu ne va da voie, e problema lor. Toţi răspundem! Avem instituţiile statului şi vom face plângeri penale. Utilităţile stadionului nu o să coste 2-3 lei, o să coste sute de mii de euro", a spus Gheorghe Mustaţă la Pro X.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19561089/2/mus.jpg

O scurtă recapitulare a conflictului de natură juridică: CSA Steaua a câştigat procesul pentru palmares cu FCSB şi a recuperat marca Steaua de la Becali. Palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparţine CSA, dar decizia nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel.

Sursa foto: CNI

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele